EUR: 345,41 Ft
CHF: 320,94 Ft
2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Egyéb Miskolc

Hármas ikrek születtek Miskolcon

A BAZ megyei kórház szülészet-nőgyógyászati osztályán, spontán fogantatást követően, a terhesség 33. hetében három egészséges fiúgyermek született szeptember elején.

A kórház köleménye szerint, az eset különlegessége az, hogy a spontán fogant hármas ikerterhesség  7-8000 szülésenként fordul elő. A Szülészet-Nőgyógyászati Osztályon évente egy hármasiker terhességgel találkoznak, melynek sikerességi rátája még alacsonyabb. A Lombikprogrammal fogant hármasiker gyakorisága pedig 2500 szülésenként egy eset.

Szilágyi Laura karjában hármas ikreinek egyikével, Surányi Milánnal – Fotó: MTI

A gyerekek császármetszéssel jöttek világra szeptember 5-én.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.