EUR: 319,32 Ft
CHF: 274,83 Ft
2018. május 25., péntek
Orbán

Belföld

Hasba rúgta a lovát a gazdag örökösnő

Hasba rúgta a lovát a Johnson & Johnson multinacionális vállalatbirodal örököse. Jazz Johnson-Merton a  New York-i Hampton Classic lovas bemutatón vesztette el a fejét, miután egy akadály átugrása után kiesett a nyeregből.

Dúsgazdag, kétgyermes örökösnő legnagyobb pechére az esetet rögzítették a kamerák, és a közelmúltbeli bemutató verseny egyik bírája, Chris Wynne tisztán látta a történteket. A videófelvételt nemrég közkinccsé tették, és az amerikai Chronicle című lap munkatársai hamar kiderítették, ki volt az eset főszereplője.


– Jól látszott, hogy milyen mérges, amikor felkelt a földről – mondta Chris. – Nem tudta fékezni magát, és a ló hasába rúgott. A pálya nem belátható, úgynevezett szürke zónájában esett le Joe Cool nyergéből, s valószínűleg nem is nagyon érezte a rúgást az állat, de akkor is, sportemberhez méltatlanul viselkedett a lovas.

Julian McPeak, az Egyesült Államok Lovas Szövetségének marketing és kommunikációs igazgatója kijelentette, hogy a szervezet ismeri a részleteket, és hamarosan vizsgálatot indít az ügyben.


Mindenesetre az állatbarátok csodálkoznak, hogy a híre család leszármazottja ennyire elragadtatta magát. A hölgy a legelőkelőbb iskolákba járt, a lovastársadalom elismert és megbecsült tagja, aki több versenyenh is rajthoz állt.
Johnson-Merton asszony képviselői egyelőre magyarázták meg vagy kommentálták a megmagyarázhatatlant.

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a szerkesztoseg@lokal.hu címre. Kövessen minket a Facebookon: https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkeink:

Kapcsolódó Cikkek

 • Rejtély! Kilenc éve várják haza az eltűnt Dávidot

  Rejtély! Kilenc éve várják haza az eltűnt Dávidot

  Nincs annál szörnyűbb, amikor egy szülő elveszíti gyermekét. Bár egy hazai rendőrségi statisztika szerint az eltűnt kiskorúak mintegy 30 százaléka egy napon belül, másik 30 százaléka egy héten belül, és 35 százaléka egy hónapon belül meglesz, 5 százalékuk talán egyszer vagy soha nem kerül már elő.

 • Ilyen lesz az új ötvenes

  Ilyen lesz az új ötvenes

  A Magyar Nemzeti Bank mától új 50 forintos forgalmi érme-emlékváltozatot bocsát ki a Családok éve tiszteletére. Az új 50 forintosok között lesz 10 ezer forint névértékű ezüst, valamint 2 ezer forint névértékű színesfém emlékérme is.

 • Steve Bannon: Orbán hasonlít Trumpra

  Steve Bannon: Orbán hasonlít Trumpra

  Több párhuzamot vont Orbán Viktor miniszterelnök és Donald Trump amerikai elnök között Steve Bannon, utóbbi korábbi kampánystratégája, aki a Várkert Bazárban tartott előadást a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány és a Századvég Alapítvány szervezte Európa Jövője konferencia első napján, szerdán.

 • Feje tetejére fordították a pizzát

  Feje tetejére fordították a pizzát

  Elsőként Magyarországon a Pizza i55 kínálja Chicago specialitását, a “deep dish” vagyis mélytányéros pizzát. A bár testvérpár-tulajdonosai számítanak rá, hogy a hagyományos pizza kedvelői majd kígyót-békát kiabálnak rájuk, de hisznek benne, hogy a fordítva rétegzett “pizzapite” beveszi majd a gasztronómiai szempontból befogadó Budapestet.