EUR: 348,19 Ft
CHF: 326,68 Ft
2020. május 27., szerda
Hella

Egyéb Dunaújváros

Henry Ford nyomában

A Ford magyarországi forgalmazója és a Dunaferr Szakgimnázium és Szakközépiskola együttműködési megállapodást kötött.

Ennek jegyében az iskola tanulói rendszeresen részt vehetnek üzemlátogatásokon, valamint a cég szakemberei előadásokat tartanak majd az intézményben. Az együttműködésből sokat profitálhatnak az oktatási intézmény diákjai, hiszen a legújabb technológiákat első kézből ismerhetik meg.

A cég az ismeretanyagon túl anyagi támogatást is nyújt a középiskolának: ennek szellemében már a megállapodás létrejöttekor egymillió forint értékben egy váltószerkezetet adott az intézménynek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elektromos autógyár Ózdon?

  Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

 • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.

 • Balett a parkban

  Balett a parkban

  A Miskolci Balett táncosai is, akik Miskolc város napja és a közösségek hetének alkalmából szabadtéri táncimproviázciót mutattak be a Bársony János utcában.