2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Egyéb XVI.kerület

Időmozaik Erzsébetligeten

Szémán Richárd utcaszínházakat fényképez, munkái megjelentek különböző színházi szakmai folyóiratokban, könyvekben és online felületeken.

2006-ban A XVI. kerület épített világa címmel albumot jelentetett meg Lantos Antal helytörténésszel és Tóth Miklós főépítésszel közösen, emellett a XVI. kerületi Helytörténeti füzetek illusztrátora és képszerkesztője és a kerületi helytörténeti gyűjtemény munkatársa. Időmozaik című kiállítása az Erzsébetligeti Színházban nyílt meg, és október 8-ig látható.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.