EUR: 323,86 Ft
CHF: 280,84 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Sport

Így él a „kisnyugdíjas” Mayweather

Floyd Mayweather nyugdíjas életének minden percét kiélvezi. A Conor McGregor elleni meccsével mintegy 350 millió dollárt (kb. 90 milliárd forint) kaszáló 40 éves ökölvívó egy szerény Beverly Hills-i kastéllyal lepte meg magát.

A Las Vegasban élő Mayweather ezúttal is hű maradt önmagához, és dicsekedve osztotta meg rajongóival az új kaliforniai kastélyáról készült képeket. A szolid, 1400 négyzetméteres, hat hálószobás, tíz fürdőszobával felszerelt hajlékért 25,5 millió dollárt, azaz 6,5 milliárd forintot fizetett, plusz további 130 millió forintnyi összeget szurkolt le a bútorokért.


Ebbe persze nem fog tönkremenni, hiszen az ökölvívás történetében ő az első, aki jóval több mint egymilliárd dollárt (kb. 260 milliárd forint) keresett a ringben. Ahhoz képest, hogy milyen szegénységben nőtt fel a Michigan állambeli Grand Rapidsben, majd később New Brunswickben, eléggé felvitte az isten a dolgát. Nem csoda, hogy fűnek-fának mutogatja a kastélyát, méregdrága borokkal teli borospincéjét és gyémántokkal díszített óráit. Az Instagramra feltett egyik videófelvételen a márványkandalló és a telefonját piszkáló „Moneyman” mellett jól láthatóak az ébenfából készült könyvespolcok is, ám a nyugdíjas öklöző aligha Edgar Allan Poe költeményeinek tanulmányozásával fogja múlatni drága idejét.

Kapcsolódó Cikkek