EUR: 344,42 Ft
CHF: 318,05 Ft
2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Egyéb Kecskemét

Itthagyja Kecskemétet Gáspár Laci

„Ez a kis kirándulás most véget ér…” – írta a Facebookon Gáspár Laci a kecskeméti Pálma bisztrós egyéves vendéglátói karrierjével kapcsolatban.

Azt mondja, nem bánta meg, nem bukott bele, ráadásul rengeteg barátot szerzett itt. Azonban nem tudja már egyéb teendőivel összeegyeztetni, amit a hely üzemeltetése megkíván tőle. Az énekes tavaly decemberben vette át a Pálmát, lendülete eddig tartott ki.

forrás: hiros.hu; facebook.com

Gáspár Laci megválik a Pálma Bisztrótól forrás: hiros.hu; facebook.com

Most ezt írta a Facebookon:


„Sziasztok!
Mint azt sokan tudjátok, egy évvel ezelőtt belevágtam egy új dologba, és egy régi vágyamat, álmomat követve nem kis kockázatot vállalva bátorságot vettem, és átvettem egy üzletet, megnyitottam a Pálma Bisztrót Kecskemét szívében! Ez a kis kirándulás most véget ér… Nem arról van szó, hogy megbántam, vagy nem ment, esetleg belebuktam, sőt… nagyon jól ment és felejthetetlen élmény marad számomra mindig, de sokkal több időt, energiát vett el tőlem, mint azt előtte gondoltam! A család, a zene és ugye az X-Faktor a legfontosabb most nekem, és Ti, akik már 13 éve velem vagytok! Habár imádtam, szerettem és nagyon élveztem ezt a számomra teljesen új világot, rá kellett jönnöm, hogy ezt én így nem tudom szívvel-lélekkel csinálni, és én csak úgy szeretek csinálni bármit is, hogy beleadok mindent! Fáj azért a szívem most, de egy nagy megkönnyebbülést is érzek! Most ment a Lacikám első osztályba, a Mirikém középiskolába, és ugye a Noelka is lassan bölcsis lesz, fontos nekem, hogy legyen rájuk időm! Aztán jön az X-Faktor élő show-ja, és a most készülő új lemezemmel is végre többet foglalkozhatok! Sokat tanultam az egy év alatt, szereztem sok tapasztalatot és rengeteg BARÁTOT! Nagyon jó bulik voltak, sok zenésztársam eljött fellépni, akiknek nagyon köszönöm! És köszönöm mindenkinek, hogy eljöttetek hozzánk, megtiszteltetek minket! Köszönöm minden dolgozónak a lelkiismeretes munkáját! Szeptember végéig még vagyunk, lesz majd egy hatalmas búcsúparti is, de arról később… A Pálma helyén egy nagyon jó kis dolog lesz, de arról még nem szeretnék beszélni, az is lehet, hogy teljesen azért nem szakadok el a helytől, de erről is majd később… Ezeket a képeket most könnyes szemekkel töltöttem fel… Hiányozni fog, de talán egyszer még lesz egy legalább ilyen jó helyem, ki tudja…”

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.