2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Sport

Visszakapják az elbukott pénzt

Saúl Álvarez és Gennagyij Golovkin szombati ökölvívó-mérkőzésén az egyik pontozóbíró végigaludhatta a meccset, de az sem kizárt, hogy egy teljesen más mérkőzést nézett.

Ez lehet az oka annak az érthetetlen pontozásnak, aminek következtében a középsúlyú mérkőzés döntetlennel ért véget. Az eredmény miatt volt, aki 500 ezer dollárt vesztett, ami nagyjából 130 millió forintnak felel meg. A bírói döntéssel sem a promóter Oscar De La Hoya, sem a nevadai atlétikai bizottság nem elégedett, de a legnagyobb vesztesek a sportfogadók. Ezért a Las Vegas-i kaszinók egy része kárpótolja játékosait és visszafizeti azok pénzét, akik a meccs győztesére fogadtak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  A kirgizisztáni III. Nomád Világjátékokon négy arany-, négy ezüst-és négy bronzérmet szerzett magyar küldöttség tagjait köszöntötték a Hadtörténeti Múzeumban. A multisport eseményen öt földrész, több mint 80 országa 2000 sportolóval vett részt. Magyarországot a Magyar Turán Alapítvány hagyományőrzői és tradicionális, íjász, lovasíjász és mandala sportolói (szellemi taktikai sport), a Nemzeti Versenysport Szövetség íjász, szkander, szumó, sambo szövetségei által delegált valamint bothúzó versenyzők és sportvezetői képviselték – olvasható a misportunk.

 • Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Bekerült a Guinness Rekordok könyvébe Nagy Botond, mint “a világ leggyorsabb köríves rúgása” cím büszke tulajdonosa. A magyar válogatott karatés ezt a múlt héten megrendezett madridi világbajnokság alkalmával érdemelte ki – olvasható a magyar sporttal foglalkozó misportunk.

 • Megműtötték a Lakers irányítóját

  Megműtötték a Lakers irányítóját

  Csütörtökön megműtötték Rajon Rondót, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers veterán irányítójára legalább négy-öt hét kihagyás vár.