EUR: 344,72 Ft
CHF: 318,84 Ft
2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Egyéb Érd

Készülődnek a szép lányok

Megvolt a második előválogatás is, most már jöhet a döntő, ahol majd kiderül: ki lesz idén Pest megye szépe. Az utolsó előválogatáson Bada Zoltán alapító versenyigazgatótól kértünk tájékoztatást a verseny állásáról.

– Ez a negyedik ilyen vetélkedés, az előző hármat még Érd Szépe néven rendeztük. Már tavaly is elég nagy számban érkeztek a környékről is jelentkezők, ezért megkértük a névváltoztatáshoz a Pest Megyei Közgyűlés engedélyét, így most már megyei rendezvény lett. Megtörténtek az előválogatások, hamarosan értesítést kap a tizenhat döntőbe jutott pályázó. A döntő, az eredményhirdetés november 18-án nagyszabású gálaest keretében, sztárvendégek jelenlétében lesz Törökbálinton, a Munkácsy Mihály Művelődési Ház csaknem ötszáz fős nagytermében. Biztos vagyok benne, hogy zsúfolásig meg fog telni.


Kiss Korinna tavaly megnyerte az Érd Szépe versenyt, és őt kérték fel a szervezők: legyen a mostani vetélkedés arca. Részt vett a válogatáson is.

Kis Korinna, a szépségverseny arca: Az előválogatás során arra voltunk kíváncsiak: milyen az összkép, amelyen belül a külső csak egy tényező.

– Szép és dekoratív lányok jelentek meg, azt hiszem, erős mezőny gyűlt össze. Nem lesz könnyű a zsűrinek döntenie.


A castingon arról is számot kellett adni: mi rejtőzik a szép külső mögött…
Fotók: B. N.

 

Az előnyös külső, a szép alak és arc mellett kíváncsiak voltunk arra is, hogy mi van „belül”. Hogy hogyan tudnak beszélni, fogalmazni, véleményt alkotni dolgokról, mennyire tájékozottak, szóval: hogy milyen az összkép, amelyen belül a külső csak egyetlen tényező. Amikor tehát a válogatóbizottság elé érkeztek sorra a lányok, minderről mikrofon előtt néhány mondatot beszélniük is kellett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.