EUR: 344,93 Ft
CHF: 319,37 Ft
2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Egyéb Dunaújváros

Két napon át pezsgett a város

A Szent Mihály-naphoz kapcsolódó Itthon vagy – Magyarország, szeretlek kétnapos programja várta a Városháza téren az érdeklődőket. A rendezvényen a színpadi műsorok mellett közös futás és a hagyományos pásztortűzgyújtás is szerepelt.

Közös futással kezdődött a kétnapos Szent Mihály-napi program a Városháza téren. A sportolni vágyók két táv közül választhattak: a másfél kilométeres futást leginkább a kezdőknek, kisebbeknek és kevésbé fitteknek ajánlották a szervezők, míg a háromezer méteres távot inkább a felnőttek és a rendszeresen mozgók próbálhatták ki.


A mozgás és az egészséges életmód az egész rendezvényen nagy hangsúlyt kaptak

 

A sport az egész hétvége során nagy szerepet kapott, hiszen a színpadon Béres Alexandra fitneszedző tartott nyilvános edzést, amelyhez bárki csatlakozhatott, de zumbabemutatót is láthattak a kilátogatók.

A kétnapos rendezvényen néptánctalálkozót is szerveztek, az esti programok között pedig leginkább könnyűzenei fellépők szerepeltek: egyebek mellett Vastag Tamás és a dunaújvárosi Rockbox zenekar, de nem maradt el a szokásos Szent Mihály-napi tűzgyújtás sem.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.