2020. május 29., péntek
Magdolna

Egyéb Hódmezővásárhely

Kiakadt a tesztoszteronszint-mérő!

Szabadtéri edzőteremmé, azaz Muscle Streetté változott múlt  hétvégén a Dr. Rapcsák András sétálóutca. A Kriko Gym főszervezésében, a Rádió 7 és a Promenad.hu támogatásával testépítő-bemutatókra, erőemelésre, illetve közös edzésekre is sor került.

Kristó Endre, a Kriko Gym vezetője és Berek Gábor testépítő világbajnok

Bagi Mátyás funkcionális tréner és Kristó Endre, a Kriko Gym vezetője elhatározta, hogy szerveznek egy közös megmozdulást, amelynek középpontjában a mindkettejük által szenvedélyesen űzött sport áll. Szombaton kora délelőtt sorra érkeztek a hatalmas, kétajtós szekrényeket idéző fiúk a sétálóutcára, ahol a Kriko Gym gépeit is bárki kipróbálhatta. Sokan éltek ezzel a lehetőséggel: az egészen kicsik is lelkesen pattantak fel egy-egy szerkezetre.


Akik egy-egy súlyzót, munkapadot birtokba vettek, azokat mindig segítették a szakavatott testépítők is, hogy helyesen használják azokat.

A sport kiválóságaitól szabadon lehetett kérdezni, tanácsot kérni. Az egyik legnagyobb név, aki megfordult a Muscle Streeten, Berek Gábor többszörös világbajnok volt. Ő egy speciális válledzéssel nyitotta meg a rendezvényt, ezután pedig segített azoknak, akik igényelték.

Az egészen fiatalok is lelkesen vették birtokba a hatalmas gépeket.

Berek Gáboron kívül számos egyéb kiválóság is megmutatta magát, erejét, testét. Erőemelő-produkcióval készült többek között Szántó Tibor masters felhúzóbajnok, Szenti Ferenc, a felhúzó-világbajnokság II. helyezettje, Nagy Zsolt „Joe” kétszeres magyar bajnok erőember, Gáleg Norbert, Kis Attila, valamint Nagy Gábor, akik több száz kilós súlyokat emeltek a magasba. De bemutatót tartott Horváth István többszörös magyar bajnok is.


A hölgyek is megmutatták formájukat. A fotón Cservenák Alexandra és Molnár Cintia, akik modell kategóriában versenyeznek.

A hölgyek sem bújtak el, hiszen például Buttás Viktória is megmutatta magát, aki a mongóliai világbajnokságra készül. Valamint a modellek kategóriájában versenyző két tehetség, Molnár Cintia (Európa-bajnoki 4. helyezett) és Cservenák Alexandra (Európa-bajnok) is felvonult a közönség előtt, illetve előadásukkal a Pole Magic Rúdtánc Stúdió lányai is emelték a rendezvény színvonalát. A rendezvény nem múlt el testedzés nélkül, amiről Bagi Mátyás és Maksa Edina gondoskodott.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.