EUR: 323,88 Ft
CHF: 278,09 Ft
2018. július 18., szerda
Frigyes

Extra

Kibékültek Brooklyn Beckhamék

Már igazi se veled, se nélküled kapcsolatban él Brooklyn Beckham a húszéves szépséggel, Chloë Grace Moretzcel.

Kis túlzással szinte havonta szakít az ifjú sztárpár, majd nem sokkal később egy sokat sejtető posztban kürtölik világgá, hogy ismét egy párt alkotnak. A napokban sem történt ez másként, amikor is a szinglinek hitt Brooklyn egy filmezős képet osztott meg közösségi oldalán, amivel – bár egyedül tévézik a fotón – barátnőjének üzent.

„Ezek az esték a kedvenceim. Hiányzik a barátnőm” – írta a kép alá a sztárcsemete, aki ezután be is jelölte régi-új kedvesét, Chloët, akivel a hírek szerint ismét kibékültek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Túl szexi nagyi – Fotók!

  Túl szexi nagyi – Fotók!

  Hosszú szőke hajzuhatag, bomba test – Gina Stewartról azt hihetnénk, hogy egy fiatal modell, aki szexi képeivel szeretne bekerülni a divatszakmába.

 • Megnősül a 65 éves Hasselhoff

  Megnősül a 65 éves Hasselhoff

  A 65 éves David Hasselhoff harmadszor is „igába hajtja a fejét”. A Knight Rider és a Baywatch sztárja két hét múlva feleségül veszi 28 évvel fiatalabb modell barátnőjét, a 37 éves Hayley Robertst.

 • Tengerparton nyaralnak a magyar sztárok

  Tengerparton nyaralnak a magyar sztárok

  A magyar hírességek is bevették a tengerpartokat, hogy kipihenjék az egész éves hajtást. Van, aki nagy családi nyaralást tervezett, más közösen romantikázik szerelmével vagy éppen a barátaival töltődik fel a világ különböző helyein.