2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Belföld

Kidobtak egy kutyát a harmadik emeletről

A miskolci Avas lakótelep egy épületének harmadik emeletéről dobta ki a kutyáját egy férfi – tudta meg a TV2 Tények című műsora.

Az állat a zuhanástól azonnal elpusztult. A gyanú szerint a kutya tetemét a férfi egy kukába dobta, később a szemétszállítók találták meg. A Szurkolók az Állatkínzás Ellen mozgalom megemlékezést szervezett a városban, amelyre több mint százötvenen mentek el. Csörögi Norbert, a tüntetés egyik szervezője a csatornának elmondta: úgy tudják, hogy a férfi, aki kidobta az állatot, jelenleg egy rablási ügy miatt előzetes letartóztatásban van.


A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a szerkesztoseg@lokal.hu címre. Kövessen minket a Facebookon: https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek: 

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Elképesztő az emberek bizalma

    Elképesztő az emberek bizalma

    Ez az év az önkéntes nyugdíjpénztáraknál és az egészségpénztáraknál leginkább a tagokról szólt. A pénztártagok egyértelművé tették, hogy rendkívül megbízhatónak tartják az egészségmegőrzésükhöz és az anyagilag biztos nyugdíjas éveikhez kulcsfontosságú pénztári megoldásokat.

  • Sárosdi Lilla férje: Havas egy állat!

    Sárosdi Lilla férje: Havas egy állat!

    Schilling Árpád teljes mellszélességgel kiáll Havas Henrik áldozatai mellett. A rendező a Lokálnak elmondta, a szexuális zaklatás minden formáját elítéli, aki így bánik a nőkkel, annak a bíróságon a helye, ahogy szerinte Havasnak is.