2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Belföld

Kilőtte a fülesbaglyokat, majd a kukába dobta

Légpuskával lőtt le két fülesbaglyot egy férfi, aki azért ragadott fegyvert, mert zavarták a védett madarak.

Szörnyű látvány tárult annak a hortobágyi ház tulajdonosának a szeme elé, aki a szemetét szerette volna kidobni, amikor meglátta a kukájában a meggyilkolt állatokat.


A férfi azonnal értesítette a rendőröket.

2017. szeptember 4-én 8 óra körül két bagolytetemet talált egy hortobágyi ingatlan szeméttárolójában. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatás végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit gyanúsítottként kihallgattak Balmazújvárosi Rendőrkapitányságon. A férfi beismerő vallomást tett. A nyomozás adatai szerint a 45 éves férfit zavarta a védett madarak jelenléte, ezért egy légpuskával lelőtte őket – írja a Police.hu.


A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nádudvari férfival szemben természetkárosítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a napokban befejezte és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.

Fotó: Police.hu

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Kövessen minket a Facebookon: https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek: 

Kapcsolódó Cikkek