2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Egyéb Kecskemét

Kirabolták a Szabadság téri bioboltot

Rablás történt szombaton délelőtt Kecskeméten, a Szabadság téri bioboltban. Egy nő hátulról támadt az eladóra. Előbb ásványvizes palackkal verte fejbe, majd kézzel ütötte. A rendőrök egy ismerőse ágya alatt bukkantak rá a rablóra.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozást indított rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy ismeretlen nő ellen. Kecskeméten szeptember 23-án 11 óra körül bement az egyik Szabadság téri üzletbe, és az ott dolgozó 46 éves női eladót hátulról egy ásványvizes palackkal fejbe verte, majd több alkalommal ököllel arcon ütötte. Ezt követően a bolt kasszájából több mint 30 ezer forintot tulajdonított el, valamint a sértett táskáját is magával vitte.


A rabló a bolt kasszájából több mint 30 ezer forintot, valamint az eladó táskáját vitte magával

A kecskeméti rendőrök a személyleírás alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható D. Anettet. A 37 éves helyi lakost a rendőrök nem találták meg a lakóhelyén. A nyomozók a már átöltözött nőre 16 óra 15 perckor az egyik ismerőse ágya alatt bukkantak rá.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.