EUR: 348,24 Ft
CHF: 326,76 Ft
2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Egyéb Tatabánya

Lecsó és torta

Évfordulót ünnepel Kertváros: idén 65 éves. Ezért a nyolcadik alkalommal megrendezett lecsófesztiválon a bográcsban rotyogó ételek mellé egy torta is került, amelyet Schmidt Csaba polgármester és Magyarné Kocsis Andrea, Kertváros családi házas övezetének önkormányzati képviselője szeletelt fel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megfogták a szemetelőt

  Terézváros – Sajnos az egész város területén találhatunk olykor illegálisan lerakott szemetet…

 • Flashmobbal nyilvánítottak köszönetet

  Flashmobbal nyilvánítottak köszönetet

  Szirénázó, villogó rendőrautók lepték el Pécsett a Mentőállomást, a Sürgősségit és a Megyei Kórházat és mindenhol megszólalt a hangosbemondó: „Engedjétek meg, hogy a Baranya megyei Rendőrfőkapitányság vezetősége és állománya, valamint a Baranya megyei Megelőzési Bizottság nevében megköszönjük a koronavírus-járvány időszakában tanúsított helytállásotokat.

 • Hová mehetünk strandolni?

  Hová mehetünk strandolni?

  A strandok szabadtéri medencéi megnyithatnak Magyarország Kormányának május 18-án életbe lépett intézkedése értelmében. Egyelőre azonban az elmélet nem teljesen azonos a gyakorlattal, nem mondható, hogy régiónkban tömegesen kinyitottak volna a strandok.

 • Finomságok a piacról

  Finomságok a piacról

  Május eleje óta újra van termelői piac Kőbányán. A szabályok betartását a közterületfelügyelők ellenőrzik minden pénteken.