EUR: 308,03 Ft
CHF: 265,86 Ft
2017. október 23., hétfő
Gyöngyi

Sport

Lefizetnék Cavanit, hogy Neymar rúghassa a tizenegyeseket

Elképesztő történet kapott szárnyra az elmúlt napokban a spanyol sajtóban. Az El País információi szerint a Paris Saint-Germain egy milliót adna Edinson Cavaninak, hogy átadja a tizenegyesek rúgását Neymarnak.

Nem csitul a balhé a PSG-ben. Ahogy mi is beszámoltunk róla, a PSG – Lyon mérkőzésen Edinson Cavani és Neymar összeveszett egy tizenegyesen, majd a meccset követően a nézeteltérés tettlegességig fajult. Ezt követően a brazil egyébként bocsánatot kért, azonban ez inkább a közvéleménynek szólt, mint az uruguayinak.

Az El País és az As is arról ír, hogy Neymar még mindig nem törődött bele abba, hogy nem ő rúgja a büntetőket, ezért a PSG vezetősége meglehetősen bizarr ötlettel állt elő a helyzet kezelése érdekében. A lapok szerint a párizsi klub hajlandó lenne plusz 1 millió eurót (300 millió forint) fizetni Cavaninak csak azért, hogy átengedje a büntetőrúgást a brazilnak.

A vita ugyanis egyes hírek azért alakult ki, mert mindkét játékos be szeretné zsebelni a gólkirálynak járó összeget, ami pont egy millió euró.

Az AC Milan már be is jelentkezett Cavaniért, ha nem sikerülne megoldani a problémát. Az olaszok akár már nyár előtt is elvinnék, de akad más jelentkező is.

Közben a Football Leaks nevű honlap megszerezte Neymar szerződését, amiből kiderül, hogy mennyit is keres a világ legdrágább játékosa. A brazil klasszis évi 36.8 millió eurót (11 milliárd forint) tesz zsebre, ennél többet csak a kínai Sanghaj Senhuában futballozó Carlos Tévez keres (38.4 millió eurót).

Kapcsolódó Cikkek

  • Emlékezzünk a nagyokra!

    Emlékezzünk a nagyokra!

    Bár manapság nem igazán találunk örömre okot, ha a magyar labdarúgó-válogatottra gondolunk, azért voltak idők, amikor büszkén mondhattuk, hogy a magyar futball a világ élvonalába tartozik.

  • Ilyen volt a Storck-éra

    Ilyen volt a Storck-éra

    Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.