EUR: 344,81 Ft
CHF: 320,11 Ft
2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Egyéb Érd

Magtár a Vajdahunyad várában

A közfoglalkoztatás 2010. évi bevezetése óta társadalmilag is elfogadott, a helyi közösségek és gazdaságok számára hasznos, értékteremtő foglalkoztatási formává vált mindazok számára, akiknek a nyílt munkaerőpiac nem tudott munkát és megélhetést nyújtani.

A programban részt vevőknek a Belügyminisztérium harmadik alkalommal rendezett országos közfoglalkoztatási kiállítást.


Az érdi Magtár néptánc-együttes a Vajdahunyad vára színpadán

A rendezvényen 130 kiállító mutatta be a programok eredményeit, lehetőséget teremtve a települések megismerésére is – ideértve az általuk készített termékek kóstolását és megvásárlását. A kiállítás mindkét napján felléptek az ország különböző tájegységeinek táncegyüttesei, énekes előadói, amatőr színházi társulatai és népmese-előadói.

A Magtár táncosai a Jáki kápolna előtt
Fotók: B. N.

A meghívottak között szerepelt az érdi Magtár néptáncegyüttes is, amely nagy sikerrel mutatkozott be a várfal mellett felépített színpadon.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.