EUR: 348,26 Ft
CHF: 326,61 Ft
2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Egyéb Székesfehérvár

Magyar helyszínelők versenyeztek Móron

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottságának felkérésére a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szeptember 19-e és 21-e között Móron rendezte meg a VII. Országos Balesethelyszínelő Versenyt.

Az elméleti és gyakorlati feladatokból álló megmérettetést 20 csapat részvételével bonyolították le. Az ünnepélyes eredményhirdetésre szeptember 21-én 11 órától került sor Móron, az Erzsébet téri Művelődési Házban.
Csapatversenyben a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság csapata (Puklér András címzetes rendőr törzszászlós és Forján Sebastián címzetes rendőr törzszászlós) lett az első. Második helyen a Heves megyei (Zbiskó Péter címzetes rendőr főtörzszászlós és Patkó Zsolt Mihály címzetes rendőr főtörzszászlós), a harmadikon a baranyai csapat (Wenhardt Attila címzetes rendőr főtörzszászlós és Csucsi Gergely címzetes rendőr zászlós) végzett.


Az elméleti és gyakorlati feladatokból álló megmérettetést 20 csapat részvételével bonyolították le Fotó: police.hu

Több különdíj is gazdára talált. A gyakorlati versenyszámban a legjobb eredményt a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság csapata (Wenhardt Attila címzetes rendőr főtörzszászlós és Csucsi Gergely címzetes
rendőr zászlós), a vezetéstechnikai pályán a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság csapata (Süveg Péter rendőr főtörzsőrmester és Sárközi Richárd rendőr zászlós) érte el. A legjobb szakmai tesztlapot
kitöltő versenyző Lengyel István rendőr főtörzszászlós volt, aki a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság állományában van. A legjobb KRESZ-tesztlapot kitöltő versenyzőnek a Győr-Moson-Sopron megyei Kocsis Zoltán címzetes rendőr törzszászlós bizonyult.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.