2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Extra

Marilyn Monroe mellett vett sírhelyet Hefner

Kilencvenegy éves korában elhunyt a Playboy legendás alapítója, Hugh Hefner. Az amerikai ikont valószínűleg Marilyn Monroe mellé helyezik örök nyugalomra, 30 éves felsége, Crystal pedig nem sokat kap majd a milliárdos mesés vagyonából.

Férfiak milliói irigyelték, állítólag ezer nő fordult meg az ágyában, a Viagrát tartotta a világ legjobb drogjának – 91 éves korában elhunyt az amerikai selyemköntösös ikon, a pipázó milliárdos, Hugh Hefner. A nyuszis magazin alapítója természetes körülmények között hunyt el a hírhedt a Playboy-villában. Hefner előre gondoskodott sírhelyéről, ezért évekkel ezelőtt megvette a Marilyn Monroe melletti urnahelyet egy Los Angeles-i sírkertben, mert minden vágya az volt, hogy a szőke szexszimbólum mellett legyen az örökkévalóságig.
– Teljesen véletlenül tudtam meg, hogy szabad a mellette lévő sírhely és rögtön lecsaptam erre a lehetőségre. Ki ne akarna Marilyn mellett feküdni az örökkévalóságig? Szívesen randiztam volna vele. Megőrülök a szőke nőkért, és ő volt A Szőke Nő – mondta egy korábbi interjúban Hefner. Mint ismert, a Playboy első címlaplánya 1953 decemberében Marilyn Monroe volt, de Hefner legnagyobb bánatára addig sosem találkoztak, csupán egyszer beszéltek telefonon.
Hefner nem túlzott, amikor azt mondta, hogy a szőke nők a gyengéi. Összeszámolni is nehéz, hogy hány barátnője volt, hány playmate lakott vele együtt a villájában. Egyikük, Holly Madison hét évig élt együtt Hefnerrel, később pedig, ahogy az lenni szokott, botránykönyvet írt Lenn a nyúl üregében címmel. Ebben leírja, hogy valójában undorodott Hefnertől, és nem szerette azokat a szexbulikat sem, amelyeken kötelezően részt kellett vennie a villában. Sokak szerint azonban csak a keserűség szólt belőle, mert neki nem sikerült az, ami Hefner későbbi barátnőjének, Crystalnak. A most 30 éves lány lett ugyanis a Playboy-guru harmadik felesége. Érdekes, hogy először meggondolta magát és elhagyta a 86 éves Hefnert, de később kibékültek és 2012 szilveszter éjjelén összeházasodtak. Sokat cikkeztek arról, hogy írtak-e házassági szerződést, de úgy tűnik, hogy igen, és Hefner inkább a gyerekeire és különböző alapítványokra hagyta mesés, állítólag közel tizenötmilliárd forintnak megfelelő vagyonát. Valószínűleg nem volt véletlen a szilveszteri időpont az esküvőre, Hefner ugyanis imádta az óévbúcsúztató bulikat. A hetvenes években a 30 szobás Playboy-rezidencia volt a világ legjobb partihelye [bár Hefner haláláig ott élt, a villát tavaly eladták 100 millió dollárért (27,5 milliárd forintért)]. 1972-ben ott bulizott a Rolling Stones is, amit azóta életük bulijának neveznek. Hefner pedig nem sokkal később, 1973 szilveszterén adta az első „pizsamapartit” a villában. Egy fiatal nő a meghívásra így reagált: „Én meztelenül alszom”. Ez pedig sem akkor, sem később nem zavart senkit.


Holly (piros köntösben) botránykönyvet írt a Playboy-gururól fotó: Profimedia, Wenn

Kapcsolódó Cikkek

  • Új munkát kerestek a magyar sztárok

    Új munkát kerestek a magyar sztárok

    A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.

  • Vedd a hazait!

    Vedd a hazait!

    Megéri magyar terméket vásárolni, hisz amellett, hogy a hazai gazdaságot támogathatjuk vele, gondoskodhatunk arról is, hogy biztonságos, jó minőségű élelmiszer kerüljön az asztalra.