2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Egyéb Szombathely

Martinus Exclusive-koncertek

Balogh József zongoraművész estje nyitotta a december 19-ig tartó Martinus Exclusive programsorozatot, amely Lakner-Bognár András, a szombathelyi székesegyház karnagya és dr. Perger Gyula, a püspöki palota igazgatója ötletének találkozásából született meg.

A következő két hónapban igényes klasszikus zenével és értékes előadásokkal várják az érdeklődőket a Szily János Egyházmegyei Látogatóközpontba és a székesegyházba.


A klasszikus zene kedvelőit várják a Püspöki Palotába és a Székesegyházba Fotó: martinus.hu

Októberben Lakner-Bognár András orgonahangversenye, Kertesi Ingrid és tanítványai áhítatestje, valamint Vörös Szilvia, Razvaljajeva Anasztázia és Dubleba Lívia koncertje lesz látható-hallható. Novemberben érkezik a Szent Efrém férfikar, a püspöki palotában pedig a Bozsodi Quartet ad koncertet. December 6-án a székesegyházban ünnepi dallamok csendülnek fel Kertesi Ingrid, Lakner Bognár András és a Brenner János Általános Iskola gyermekkórusának előadásában. A programsorozat december 19-én Császár Angéla adventi előadóestjével zárul a püspöki palotában. Jegyek keddtől szombatig 9 és 17 óra között a Szily János Látogatóközpontban válthatók

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.