EUR: 346,33 Ft
CHF: 324,03 Ft
2020. június 01., hétfő
Tünde

Külföld

Működik a Soros-terv! Így segítik a migránsokat

Soros szer­ve­ze­tei mindenben segítik a migránsokat. Az önkénteseken kívül a lehető legmodernebb technikai vívmányokat is bevetik, hogy jól működjön a Soros-terv. A Ripost.hu cikkéből kiderül, hogyan segítik a migránsokat.

Mo­bi­lapp­li­ká­ciók, hon­la­pok, vész­jelző gomb. A mig­ránsok még han­gos szó­tárt is kap­nak, ami segíti őket a me­ne­kült­ké­re­lmük beadásához.


„A Soros-terv, migránsok millióinak betelepítése Európába, valójában már régóta működik. Honlapok, telefonos applikációk adják a tanácsot a bevándorlóknak, hol és hogyan juthatnak a legkönnyebben menekültstátuszhoz. Szó szerint biztatják őket, tessék csak elindulni!” – írja a Ripost.

A lap által megszerzett információkból pontosan kirajzolódik a kép, miként adják, kézről kézre a migránsokat a Soros által finanszírozott  szervezetek.


A németországi Pro Asyl minden lehetséges eszközzel segíti a Welcome to Europe (Üdvözlünk Európában, rövidítve W2EU) hálózatát. A W2EU honlapján (www.w2eu.info)  részletes, országokra lebontott információkkal látják el az Európába vágyó illegális bevándorlókat. A nyitóoldalon az alábbi szöveg áll:

„A szabad mozgásért: független információk menekülteknek és migránsoknak, akik Európába tartanak.”

Bármilyen megdöbbentő, még abban is segíteni próbálnak, hogy a menekültek milyen csónakba szálljanak be – számol be a már működő Soros-tervről a Ripost.hu, ahol tételesen felsorolják, milyen mo­bi­lapp­li­ká­ciók és, vész­jelző gomb áll még a migránsok rendelkezésére.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek