EUR: 349,41 Ft
CHF: 329,27 Ft
2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Egyéb Győr

Négy karikával az életért

A győri Audi Hungaria a társadalmi felelősségvállalás jegyében egy Audi A4 Avant típusú gépjárművet ajándékozott a Győri Mentőszolgálatnak. Az autó kulcsát nemrég dr. Knáb Erzsébet személyügyekért felelős igazgatósági tag adta át a mindennapok hőseinek.

Az Audi beteget nem tud szállítani, gyorsasága miatt azonban a mentőorvos gyorsabban a helyszínre ér, mint egy mentőautóval, így felmérheti a baleset helyszínén a körülményeket, adott esetben pedig életet is menthet, mivel az autó mentőfelszerelése megfelel egy rohamkocsiénak. Az Audi A4-et, amely 150 lóerős, automata váltós, tempomattal és navigációs rendszerrel felszerelt, főként kiemelt szintű feladatokhoz, súlyos állapotú betegekhez fogja küldeni a mentésirányítás.


Fotó: O. Jakócs Péter

Kapcsolódó Cikkek

  • Elektromos autógyár Ózdon?

    Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

  • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.