EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Egyéb Szolnok

Négy nap sport a ligetben

A szeptember 20–23-ig tartó sportversenyen Szolnok és vonzáskörzete általános és középiskolái, illetve szolnoki felnőttek vehettek részt.

Számtalan sportágban lehetett nevezni, volt többek között kosárlabda, labdarúgás, lövészet, sakk, kézilabda és zsinórlabda. Szombaton kiemelt programnak számított a különböző sportágak bemutatkozása, amit felnőtteknek szóló programok színesítettek: ilyen volt a kerékpáros ügyességi verseny, a kerékpártúra, a streetballbajnokság, a szkander és a főzőverseny is.  Néhány sportág versenye a csütörtöki eső miatt elmaradt, ezeket később fogják pótolni. A rendezvény célja a hagyományok ápolása és a szabadidő hasznos eltöltése mellett az egészség megóvása, a rendszeres testedzés népszerűsítése és a versenyzési lehetőség biztosítása volt.

Fotó: Kiss János

Fotó: Kiss János

Fotó: Kiss János

Fotó: Kiss János

Fotó: Kiss János

Fotó: Kiss János

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.