2019. augusztus 25., vasárnap
Lajos, Patricia

Extra

Negyedszer házasodik össze Schobert Norbi és Rubint Réka

Megerősítik a fogadalmukat, és negyedszerre is összeházasodik Schobert Norbi és Rubint Réka. A párnak ma van a tizenötödik házassági évfordulója, szűk körben újra örök hűséget fogadnak egymásnak.

– Most szeptemberben lesz a tizenötödik házassági évfordulónk. Norbi eddig mindennap megkérdezte, hogy mikor megyek már hozzá, én meg nevetve kérdeztem tőle: Hányszor menjek hozzád? Erre ő csak annyit felelt: Anyácska, én megint szeretnélek elvenni, és mindig. Most kiváló alkalmat talált az évfordulónk kapcsán – mondta korábban Rubint Réka a Lokál Extra hetilapnak. 15 éve a Duna vizén házasodtak össze, akkor nem volt egyházi esküvőjük, ám Réka meglepetésként hét évvel ezelőtt, szintén a házassági évfordulójukon, megszervezte a templomi szertartást. Norbi semmit sem tudott erről, egyszer csak megérkezett a saját esküvőjükre. Később Norbi szervezett meglepetésesküvőt, amikor Andre Agassiéknál voltak Las Vegasban, most pedig az üveglakodalmukra készülnek.
Korábban a fitneszguru Facebook-oldalán írt első összeházasodásukról egy megható posztot.
„2002. szeptember 5-én este 7 órakor elvettem Rékát feleségül. Egy év se telt el, hogy összehozott minket a Jóisten, bár már a kapcsolatunk harmadik hetében megkértem a kezét, mert az első pillanatban tudtam, hogy Ő az, akivel leélem az életem. Egyszerű, vidám, dolgos, sportcipős, vidéki lány volt, és olyan energiával, belső szeretettel, amiből tudtam, hogy nem élhetek nélküle. Hosszú hónapok klasszikus udvarlása után talán olyan nehéz menet volt, mint amikor az ember az első szerelmét próbálja megszerezni. Az ember élete egy pillanat, és ez az a villanás, amiért érdemes élni” – írta.


Schobert Norbi és Rubint Réka
Fotó: Mészáros Diána

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat.

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.