EUR: 326,30 Ft
CHF: 289,66 Ft
2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Extra

Nem csak Stohl András, hanem Dobó Kata is a TV2-höz igazol

Elvállalta Stohl András a Sztárban Sztár című műsor zsűritagságát, ami annyit jelent, hogy igent mondott a TV2 felkérésére a színész. A Lokál információi szerint azonban ezzel még nem értek véget az átigazolási sorozatok.

A TV2 egyik új arcaként folytatja munkáját Stohl András, miután elfogadta a TV2 felkérését, így hamarosan a Sztárban Sztár zsűritagjainak székében fog helyet foglalni a színész-műsorvezető. Döntése azért is meglepő, ugyanis Stohl a kezdetek óta az RTL Klub egyik kiemelkedő arca volt.


Úgy tudni, hogy a műsorvezető Hajós András helyét fogja elfoglalni, ugyanis a dalszerző humorista nem fogadta el a TV2 ajánlatát.

Ezzel azonban nem zárult le a csatornák közti átigazolási hullám. A Lokál információi szerint Dobó Kata és Kovács Patrícia is felbukkan a kereskedelmi televízióadó egyik hamarosan érkező műsorában.

Kapcsolódó Cikkek

 • Cserpes Laura: Elfogadtam önmagam

  Cserpes Laura: Elfogadtam önmagam

  Nemrég jótékonysági gardróbvásárt rendezett Mihalik Enikő, ahol a hazai sztárvilág színe-java tiszteletét tette, sőt, valamennyien ruhákat is felajánlottak.

 • Lovasi: Annyira hülye vagyok

  Lovasi: Annyira hülye vagyok

  Két rendőr sérült meg abban a balesetben, amit Lovasi András okozott március 27-én Budapesten. Az énekest a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki az ügyben.

 • Tóth Vera: Imádkozom Gabi babájáért

  Tóth Vera: Imádkozom Gabi babájáért

  Óriási a boldogság Tóth Vera családjában, amellett ugyanis, hogy húga, Gabi babát vár, az ő magánélete is a lehető legjobban alakul, párjával, Zolival remekül kiegészítik egymást.