EUR: 313,17 Ft
CHF: 276,60 Ft
2019. március 21., csütörtök
Benedek

Extra

Nincs rendezője a Star Wars 9. epizódjának

Nincs rendezője a Star Wars 9. epizódjának, mert Colin Trevorrow és a stúdió útjai nézetkülönbségek miatt elváltak – jelentette be a Lucasfilm.

A két félnek eltérő elképelései voltak a projektről a stúdió közleménye szerint.


A Jurassic World rendezője jó ideje dolgozott már az űreposz kilencedik részén: hivatalosan 2015 augusztusában jelentették be, hogy ő irányítja a munkát, valamint a forgatókönyvnek is társszerzője lesz.

Ez a rész lesz a záró fejezete a harmadik trilógiának, amely J.J. Abrams Star Wars: Az ébredő Erőjével kezdődött 2015-ben és idén decemberben folytatódik Rian Johnson Star Wars: Az utolsó Jedik című alkotásával.

A bejelentés nem tért ki arra, hogy a szakítás befolyásolja-e a 9. epizód tervezett 2019. májusi bemutatóját. A forgatást jövőre kezdenék.

Nem ez az első rendezőváltás a franchise történetében: idén a stúdió szakított a Han Solóról szóló különálló film rendezőivel, Phil Lorddal és Christopher Millerrel, helyettük Ron Howardot szerződtették.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Érzéki Charlotte – Fotók!

    Érzéki Charlotte – Fotók!

    Egyre népszerűbb a 25 éves amerikai szépség,  Charlotte McKinney. A fiatal színésznőt a magyar nézők a Baywatch legújabb változatában láthatták, ahol rabul ejtette a férfiak szívét.

  • Isten veled, Koós János!

    Isten veled, Koós János!

    Tegnap délután több százan kísérték utolsó útjára a március 2-án elhunyt Koós Jánost. A család, barátok, kollégák és rajongók könnyeik mellett mosollyal emlékeztek a táncdalénekesre, akit két jó barátja, Hofi Géza és Bajor Imre közelében helyeztek végső nyugalomra.