EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 07., vasárnap
Róbert

Egyéb Nyíregyháza

Nyíregyházi szépség oldalán nyert Kefir

A Drágám, add az életed! című televíziós vetélkedő első hetének versenyzői Kefir, Berki Krisztián, Emilio, Benkő Dániel és kedveseik voltak, akik öt adáson keresztül küzdöttek derekasan az egymillió forintos fődíjért és A hét macsója címért.

Egyheti izgalom után végül kiderült: a Nyíregyházáról származó szépség, Mihályi Mariann kedvese, Kefir küzdött meg legkeményebben szerelméért, így ők vihették haza a fődíjat, a show pedig kapcsolatukat is megerősítette. – Ebben a játékban tényleg megerősödött a kapcsolatunk, nagyon fontos volt az, hogy mennyire ismerjük egymást, a képességeinket, a határainkat. Mielőtt elindult a vetélkedő, kicsit tartottam attól, hogy mit fog kihozni belőlünk ez a játék, hiszen számos konfliktust okozhatnak az itt hozott döntések, volt már olyan pár a korábbi évadok során, amelynek emiatt ért véget a kapcsolata. De mi csak még inkább megerősödtünk és nagyon jól szórakoztunk – mesélte Mariann, aki három és fél éve van együtt kedvesével, Kecskés Tiborral.


kefir1  fotók:TV2

A nyíregyházi szépségnek nehéz volt megszoknia a kamerák kereszttüzét, és mivel nagyon fáradtan kezdték a show-t, az első adásban nehezen szereztek pontokat, ám miután a Gyere el, Tarzan! fantázianevet viselő játékban rekordot döntöttek, nyerő szériájuk beindult, és sorra nyerték a liciteket, illetve a játékokat is. A döntő párbajban Kefirnek és Berki Krisztiánnak kellett tizenöt sörösrekeszt egymásra raknia, majd egyikről a másikra felmászni, és úgy megszerezni kedvesük számára egy rózsaszálat. Az elképesztő koncentrációt és fizikumot igénylő feladatot egyikük sem tudta tökéletesen végrehajtani, a ládák többször is az utolsó pillanatban dőltek ki a versenyzők alól, ám végül Kefir magasabbra jutott azzal, hogy felállt a 14. láda tetejére. – Nagyon örültünk annak, hogy győztünk, személy szerint a rekeszes feladat volt a kedvencem. Egyáltalán nem számítottunk arra, hogy elsők lehetünk, és mivel úgy éreztük igazságosnak, hogy a hihetetlen kitartó és ügyes párbajpárosunk, Berki Krisztián és Hódi Pamela számára felajánljuk az egymilliós fődíj felét, így is tettünk – árulta el Mariann, majd kedvese, Kefir hozzátette – így éreztük fairnek, elképesztő páros voltak, az utolsó pillanatig sem gondoltam, hogy mi nyerhetünk. Nekem hatalmas élmény volt ez a játék, gyerekkorom óta fontos számomra a sport, és mindig nagyon szerettem az ügyességi feladatokat. Gyerekként több vetélkedőben is részt vettem, hajt a versenyszellem, és ha itthon esetleg van egy kis szabadidőm, az autós játékok helyett szívesebben választom a Super Mariót – mondta nevetve az énekes.

kefir2

A nyerő páros azóta is folyamatosan pörög, de a fellépések közé be tudtak iktatni egy kis pihenést is, eltöltöttek néhány romantikus napot Toszkánában, és a szerelmesek kultikus városába, Veronába is ellátogattak.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.