2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Egyéb Zalaegerszeg

Októberfest újratöltve!

Újra ismert fellépőket hívtunk meg, próbálunk több kézműves és nagyüzemi sörfőzdét bemutatni, minőségi importsöröket felsorakoztatni, illetve nem elfeledkezni a szerényebb pénztárcájú emberek lehetőségeiről sem.

A hat hazai sörfőzde közel 30-féle kézműves sört fog bemutatni, melyek mellett megjelenik a Csíki Sör, illetve közel 15-féle importsör található majd a standoknál.  A fesztiválra kilátogató emberek így közel 50-fajta sörrel találkozhatnak. Külön figyelmet szentelünk az idén megnyíló első zalaegerszegi sörfőzdének, az ELF-nek, amely sörkóstolóval és előadással várja a sörimádókat. Természetesen lesznek kulturális, gyermek- és sportprogramok is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.