EUR: 349,34 Ft
CHF: 326,74 Ft
2020. május 29., péntek
Magdolna

Egyéb XI.kerület

Öt éve adományboltozhatunk

Ötéves születésnapot ünnepeltek a vásárlókkal a Vegyész utcai Echery adományboltban, amelyet Farkas Krisztina önkormányzati képviselő álmodott meg és segített a megvalósulásában. Az üzletet a Közösségi Szociális Szövetkezet működteti az önkormányzat által kedvezményesen biztosított helyiségben.

– Az üzlet a Tisztviselőtelep és a lakótelep között helyezkedik el, így a szociálisan rászorulók gyakran a jobb anyagi helyzetben lévők adományaiból jutnak olcsó ruhákhoz, használati tárgyakhoz – mondta Farkas Krisztina.


Farkas Krisztina önkormányzati képviselő kezdeményezte az adománybolt létrehozását (Fotó: fb)

Az önkormányzati képviselő hozzátette, az adománybolt egyik fő célja az újrahasznosítás, így a használt, ám jó állapotú ruhák nem szeméttárolóba kerülnek, hanem olyan emberekhez, akik örömmel viselik.

Itt mindenki talál valami kedvére valót -és még a hangulat is nagyon jó!

A Vegyész utcában 5 éve nyújt segítséget az adománybolt

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.