EUR: 348,27 Ft
CHF: 328,33 Ft
2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Extra

Pintér Tibor: Nem szexelek kiskorúakkal

Pintér Tibort megviselték az utóbbi hetek cikkei, melyek szerint kiskorú lányokkal és tinédzserekkel randevúzik. A színész nem tagadta, hogy van olyan tizennyolc éven aluli rajongója, aki tett már félreérthetetlen ajánlatot neki, de ő teljességgel elzárkózott a légyottól. A színész azt is elárulta, tudja, kik terjesztik róla ezeket a rosszindulatú pletykákat. 

Az utóbbi hetekben attól volt hangos a sajtó, hogy Pintér Tibor lánya korabeli, sőt kiskorú lányokkal is ismerkedik, mióta szakított volt szerelmével, Beával. A színészt a Nemzeti Lovas Színház évadnyitó ülésén kérdeztük a témában, ő pedig kategorikusan tagadta a vádakat.


Pintér Tibor
Fotó: Mészáros Diána

– Rendszeresen hoznak össze tinédzser, 18-20 éves lányokkal a jóakaróim, sőt hallottam már meredekebb teóriákat a nemi életemmel kapcsolatban, miszerint kiskorú lányokkal is ismerkedem. Szeretném leszögezni, hogy nem szexelek kiskorú lányokkal. Az igaz, hogy volt már olyan 16 éves rajongóm, aki az egyik közösségi oldalon írt nekem, és kvázi felajánlkozott nekem, nagyon szeretett volna megismerni. Közöltem vele, hogy ez nem helyes, még a lányom is idősebb nála és lezártuk a beszélgetést. A szerelem terén azonban nehéz helyzetben vagyok. Vágyaim szerint egy harmincas, csinos és kulturált hölggyel képzelem el az életemet, azonban az ilyen nők vagy foglaltak, vagy olyasmire vágynak, amit jelenleg nem tudok megadni nekik: házasságot és családot. Félnék, hogy egy ilyen karizmatikus nő átvenné az életem felett az irányítást. Van két gyerekem, voltam kétszer házas és most van egy kialakult életem, amibe most ez nem férne bele. Talán ezért találnak meg a fiatalabb, huszonéves lányok, akik még  lazábban veszik az életet – vélekedett a jelenleg szingli Tibor, aki azt is elárulta, hogy ki vagy kik lehetnek azok, akik a rosszindulatú pletykákat terjesztik róla.

– Számos általam is ismert médiaszakember terjesztette rólam ezeket a rosszindulatú pletykákat. Nem igazán tudtak felidegesíteni, vicces is lenne, mert nem egy közülük a lánya korabeli hölgyek társaságát keresi, miközben a feleségük várja őket otthon – fakadt ki a színész.


Tibor idén három premierrel készül a Nemzeti Lovas Színházban, melyek közül a legizgalmasabbnak egy Zámbó Jimmy életéről szóló musical ígérkezik. A szövegkönyvet maga Tibor írta, melyről annyit árult el, hogy rengeteg földöntúli elemet fog tartalmazni, és már a 2001-ben tragikus körülmények között elhunyt énekes özvegye, Edit asszony is áldását adta a produkcióra.


MTI

– Megmutattam Editnek a szövegkönyvet és elnyerte a tetszését, sőt az örökösök és a család is áldását adta a produkció létrejöttére, minden fantasztikus és vallási elemével együtt. Az előadásban én magam alakítom majd a Királyt, ami egyszerre megtiszteltetés és kihívás számomra. Fontos, hogy nem utánozni akarom ezt az istenkereső, eklektikus művészt, akit volt szerencsém személyesen is ismerni, ugyanis léptem már fel előtte még évtizedekkel ezelőtt. Nem tudom és nem is akarom abban a hangterjedelemben elénekelni a dalait, sőt elmaszkírozni se akarom magam, hogy még jobban hasonlítsak a Királyra.

Kapcsolódó Cikkek