2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Életmód

Rachel Hunter szépségtúrája

Ezúttal Amerikát járja be Rachel Hunter exmodell, hogy a Fine Living csatornán bemutassa a különböző kultúrákra jellemző szépség- és egészségfenntartó módszereket. A 47 éves Rachel többször szerepelt a Vogue, a Cosmopolitan, az Elle címlapján és a legnagyobb divatcégek kifutóin, jól ismeri szépségipart, a folyamatosan változó trendeket. Tavaly Franciaországtól kezdve Ausztrálián át Indiáig kutatta a szépség, a fiatalos külső és az  egészség megőrzésnek titkait.

Peruban egy sámán osztja meg Rachellel a tudását a természetes szépségápolásról

A Rachel Hunter szépségtúrája című sorozat második évadában először New Yorkba érkezik, hisz az ő karrierje is itt kezdődött 30 évvel ezelőtt. Most visszatér, hogy megtudja, mi változott a modellszakmában. Kiderül, hogy lehet egy duci lány is modell és véleményvezér, és az egyik szépségklinikán azt is megtudja, hogy a  most az O-injekció a menő, azaz a vérlemezkékkel dúsított plazma visszajuttatása a testbe. Az eljárás az új sejtek termelődését serkenti, ezáltal a női szexuális energiát és érzékenységet is. A következő állomás Jamaica, ott egy rasztafári faluba látogat el, ahol számos növény megterem, ami rúzsként, samponként, arckrémként használható.


Florida megint egy külön világ: Rachel a plasztikai sebészet rajongóival találkozik, akik hetvenes, nyolcvanas éveikben fekszenek kés alá, hiszen Miamiban a feszes bőr és a csinos alak szinte elengedhetetlen. Peruban egy sámán osztja meg szépségtippjeit és tudását a természetes gyógymódokról; Hawaii-on Rachel szerint a helyiekből különleges ragyogása árad, lehet, hogy ez a kukui dió és az abból készült olaj hatása. Útja során Houstonba, a NASA-hoz is ellátogat, ahol az űrbéli szépségről és egészségről tanul. Alaszkában kipróbálja a gleccserpakolást, Argentínában a The Break Clubban egy egyedi stresszoldó terápiát, ahol a hely egyénileg vagy épp csoportostól fogad vendégeket, hogy azok poharakat, egyéb üvegeket és elromlott számítógépeket zúzzanak szét teljes erőből, hogy levezessék a feszültséget. Az utolsó állomás San Francisco, a Szilíciumvölgy, ahol a szépségápolást is a csúcstechnológia vezérli.

Vajon a sok lehetőség közül hol rejlik a hosszan tartó szépség és fiatalság kulcsa? A természet ajándékaiban, mint a perui energiával teli ételek, a hawaii kukui dió, vagy az argentin csipkebogyó? Vagy a modern világ modern eszközeiben?  Akárhol is, az exmodell útja végén megállapítja, hogy szinte mindenütt egyre nagyobb a törekvés az egészségesebb, természetesebb életmódra és a belülről fakadó szépség elfogadására. A Rachel Hunter szépségtúrája vasárnaponként 21.00-tól dupla részekkel látható a Fine Living csatornán (ismétlés szerdán és szombaton 18.00-tól).


 

Marilyn egy napra 

A Fine Living munkatársai segítségével kolléganőnk egy napra Marilyn Monroe bőrébe bújhatott és megtapasztalta, hogyan készült egy-egy forgatásra a legnagyobb amerikai szépségikon.

Fotó: Mészáros Diána

 

Fotó: Mészáros Diána

Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek

  • A borsmenta tea jótékony hatásai

    A borsmenta tea jótékony hatásai

    Találós kérdés: a kertben termesztve sajátos illatot áraszt. frissen szedve nagyon jól tudja ízesíteni az ételt. Teaként frissít:, mi az? Egyszerű a válasz, mégis nehezen találják ki, hogy a borsmentáról van szó.

  • A gyógyító gezemice

    A gyógyító gezemice

    Az utak menti árokpartokon már kinyílt egy fehér virágzatú növényke, amely majdnem fél méteresre is megnő. Gezemicének is nevezik, de nem ez az igazi neve. A növény végén ágaskodik a fehér virágja és a levelei szanaszét állnak.