2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Extra

Rubint Réka: A piacon árultam a paprikát

Rubint Réka évekkel ezelőtt légzésterapeuta segítségét kérte. A szakember és Norbi rengeteget segített abban, hogy a fitneszedző-üzletasszony megtalálja az önmagához vezető utat. Réka azt is elárulta, hogy mindig a kemény munkában hitt, még földeken és piacon is dolgozott.

„Az ilyen nők nem ismerik a munkát, ha kapálna a földeken, tudná, mi az” – Rubint Réka ma már csak mosolyog az ilyen megjegyzéseken, mert valójában sosem a milliomosfeleségek kényelmes életét élte. Sőt, pontosan tudja milyen dolgozni a földeken.


– Édesapám tsz-elnök volt és édesanyám is ott dolgozott. Kőkeményen megdolgoztak mindenért, megbecsültük, amink volt – kezdte a Lokálnak Rubint Réka.

– Sosem volt nyári szünetem, mert mindig segítenünk kellett a szüleinknek a földeken. Aztán hordtuk a piacra és árultuk a paprikát, a krumplit. Azt is nagyon szerettem. Szőlőt is termesztettünk, amikor pedig jött a tél, fóliáztunk. Azt hiszem, az a szívósság, ami jellemző rám, ebben az időszakban alakult ki – mesélte Réka, aki kezdetben igen alacsony órabérért tartott aerobikórákat és ő volt a legboldogabb ember, amikor meg tudott vásárolni egy tízéves Kispolskit. Jászberényből, egyszerű, dolgos családból származik, így amikor megismerkedett Norbival, nem könnyen tudta feldolgozni az ezzel járó ismertséget. Nem vágyott címlapokra, így egyre nehezebben viselte ezt a helyzetet. Ekkor keresett fel egy légzésterapeutát.


– Tizenöt éve járok a légzésterapeutámhoz, sokat segített, hogy megtaláljam az önmagamhoz vezető utat. Most már leginkább beszélgetni és tanulni megyek Katához. Fantasztikus érzés, hogy az ember nem ragad bele egy rossz helyzetbe, hanem inkább lehetőséget lát benne. Amikor az életedben ezekre a dolgokra így tudsz tekinteni, valójában nem létezik többé probléma számodra – tette hozzá Réka.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Palácsik Lilla és Visváder Tamás: Jöhet a baba

    Palácsik Lilla és Visváder Tamás: Jöhet a baba

    Palácsik Lilla és Visváder Tamás öt éve alkotnak egy párt, tavaly pedig össze is házasodtak. A szerelmesek most gőzerővel dolgoznak, hogy otthont teremtsenek maguknak, új kuckójukba pedig jöhet is a baba, hisz mint mondják, nagyon vágynak már családra.

  • Leukémiával küzd Karel Gott

    Leukémiával küzd Karel Gott

    Karel Gott közösségi oldalán vallott súlyos betegségéről. A 80 éves cseh énekes másfél éve küzd egy ritka vérsejtképző betegséggel, amely a kezelések ellenére az elmúlt hónapokban leukémiává fejlődött.