2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Extra

Séfek Séfe Roli: Tudom, hogy néha bunkó vagyok

„Ne nyúlj bele, mert szétverlek.” „Nem gondolkozik, mert egy egyszerű kőműves.” „Baromállat” – Krausz Gábor séf nem válogatja meg a szavait a Séfek Séfében, amikor csapatának egyik játékosa, Váradi Roli felidegesíti. A 24 éves szakács sokszor megy a saját feje után, de a Lokálnak elárulta: kisfia bármikor képes meglágyítani a szívét.

 Jól érzem magam, de a stressz, ami ér, egy kicsit sok. És ebből van feszkó bőven. Alapvetően én vagyok a megmondóember a konyhában, de most a TV2 műsorában nem így van. Sokszor nehezen viselem a séf beszólásait, kóstolgatásait, de tudom, hogy néha nehezen kezelhető és bunkó vagyok, főleg, ha igazam van. Ettől függetlenül igyekszem elfogadni, amit mond, és sokat is tanultam tőle, de többször volt, hogy durván összeugrottunk. Pedig igyekszem alázatos lenni, mert bizonyítani akarok neki, annak ellenére, hogy vannak konfliktusaink a konyhában. Ettől függetlenül bírom a séfet  mondta a Lokálnak Roli. Krausz séf pedig elárulta, hogy nagyon bízik a fiatal szakácsban.


– Rolandot a verseny elejétől esélyesnek tartom a győzelemre, ezért csesztetem, és próbálok belőle minél többet kihozni. Vele van a legtöbb vitám, rettenetesen ki tud hozni a béketűrésemből egy-két dologgal, de addig örüljön, amíg foglalkozom vele, mert az azt jelenti, hogy még mindig hiszek benne – árulta el Krausz Gábor.

Rolit a műsornak köszönhetően már felismerik az utcán, ráadásul nemrég Pátyra költözött a családjával, ott szeretne létrehozni egy olyan konyhát, amelyhez konyhafőnökként nyugodtan adhatja a nevét.
 Imádom a vidéki magyar konyhát, ez a gyengém. Ezért sem mentem külföldre, mert én itthon szeretnék főzni. Öt éve vagyok szakács, amióta pedig látnak a műsorban, többen felismernek, persze kapok hideget-meleget is az emberektől. A legtöbben nagyon kedvesek, de van, aki elküld melegebb éghajlatra, mert azt gondolják, hogy túl nagy az arcom, de én bírom a kritikát…  mondta nevetve Roli, akinek a konyha mellett hároméves kisfia, Marci és a menyasszonya, Miriam a legfontosabb az életében.
 21 évesen lettem apa, bár nem terveztük, de nagyon örülök, hogy így alakult. Marci nagyon vagány gyerek, odateszi magát, nem egy szégyenlős kölyök. Hasonlít rám, de azért kicsit el van kényeztetve. Ennek pedig az az oka, hogy amikor nagy ritkán otthon vagyok, nem akarok szigorú lenni vele, nehogy csak az maradjon meg benne, hogy folyton arról beszélek, mit nem szabad csinálnia. A párom kezét tavaly kértem meg, akkor voltunk együtt öt és fél éve. Nem tudom, lesz-e esküvő, hiszen igazából azért kértem meg, mert tudtam, hogy ez neki nagyon fontos. Lehet, hogy majd az esküvővel is így leszünk  mondta Roli.


A TV2 gasztronómiai tehetségkutatója, a Séfek Séfe utolsó hetéhez érkezett. Egyre keményebb csapatversenyek, egy kétfordulós elődöntő és egy maratoni döntő vár Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András tanítványaira. Pénteken pedig kiderül, ki lesz a Séfek Séfe, ki viheti haza a tízmillió forintos fődíjat és a franciaországi Paul Bocuse Intézet háromhetes szakmai kurzusát.

Váradi Roli fotó: TV2

Zalán, Roli és a séf, Krausz Gábor

Kapcsolódó Cikkek

  • Új munkát kerestek a magyar sztárok

    Új munkát kerestek a magyar sztárok

    A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.

  • Vedd a hazait!

    Vedd a hazait!

    Megéri magyar terméket vásárolni, hisz amellett, hogy a hazai gazdaságot támogathatjuk vele, gondoskodhatunk arról is, hogy biztonságos, jó minőségű élelmiszer kerüljön az asztalra.