2020. május 31., vasárnap
Angéla, Petronella

Extra

Szakítás miatt omlott össze Demcsák

Demcsák Zsuzsa pályafutásának talán legrövidebb időszakát tölthette az ATV csatornájánál, miután szerda délelőtt közös megegyezéssel felbontották a munkaszerződését. Csütörtök reggel a műsorvezető a Rádió 1-en mesélt Sebestyén Balázséknak a történtekről és az előzményekről.

Demcsák Zsuzsa csütörtök reggel álmos, de vidám hangon köszönt be a reggeli műsorba Sebestyén Balázsékhoz a Rádió 1-en. A műsorvezető szóban is megerősítette, hogy ő kérte munkaviszonya megszüntetését, mint mondta, már az ATV vezérigazgatójával való találkozás előtt tudta, hogy ki akar szállni a mókuskerékből, de azt határozottan tagadta, hogy kedden is várták volna egy beszélgetésre főnökei. “Nekem nem volt kedden időpontom, inkább az orvoshoz volt időpontom, mert voltak olyan szisztolés rohamaim, amit ki kellett vizsgáltatni” – mondta Demcsák, aki hozzátette, hogy a váltott műsoridős munkatempó, miszerint hol az ATV Startot, hol az Egyenes beszédet vitte volna, annyira felborította a bioritmusát, hogy érezte, nem fogja bírni. „Évek óta kóros alvászavarral küszködök. Tehát ha két-három órákat tudok aludni, már szerencsés vagyok” – mesélte.


Demcsák Zsuzsa ezek után mély magánéleti válságába is beavatta a hallgatókat. Mint mondta, pont az első reggeli műsor előtt volt párja miatt sírta át az éjszakát. „Szakítottak velem. Nem gondoltam, hogy ez ennyire megvisel. A válásom nem viselt meg ennyire, mint ennek az embernek az elvesztése”. Zsuzsa elmondta azt is, hogy amikor először ment az ATV-hez, még a szerelmével érkezett, aki arra kérte, ne vállalja túl magát. „Mindenhova elkísért, ott mondtam, hogy figyelj, én ezt nem fogom bírni. Ő mondta, hogy álljunk meg, beszéljük át, még nincs aláírt szerződés, szállj ki belőle. De mondtam, hogy nem lehet, mert megígértem” – állt elő a furcsa indokkal Zsuzsa.
Később kiderült, hogy az ominózus Szanyi-interjú előtt volt kolléganőivel, a Jó reggelt, Magyarország! egykori csapatával találkozott, ahol az elmúlt húsz évről beszélgettek. „Nem buliztunk, beszélgettünk, én voltam az első, aki elment, mondjuk akkor már sajnos nagyon sokat sírtam” – utalt Zsuzsa a szakításra. Az exműsorvezető egyébként határozott nemmel válaszolt Balázsék azon kérdésére, hogy van-e alkoholproblémája.

Mint ismert, a Demcsák Zsuzsa pénteken az ATV Start című műsorban készített interjút Szanyi Tibor MSZP-s politikussal. Többször kérdezett és beszélt összefüggéstelenül, és olykor a nyelve is összeakadt, a súgógépet és saját jegyzeteit sem tudta rendesen elolvasni. Az biztos, hogy valami nem stimmelt, ezért az ATV-nél úgy döntöttek, hogy kivizsgálják a körülményeket. Szerdán közös megegyezéssel végül megszüntették Demcsák munkaviszonyát.


Vízilabdást szeretett

Demcsák Zsuzsa és vízilabdás párja kapcsolatáról nyáron hullott le a lepel, amikor a Story magazin lefotózta őket amint csókolóznak. Az egykori sportoló a vizes vb után rendezett FINA masters-világbajnokságon is részt vett. Kettejük között a szerelem állítólag közeli barátságból alakult át, de mint kiderült, tiszavirág-életű volt a románc.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek