2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Egyéb Dunaújváros

Szemetet szedtek a lorántffysok

A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Lorántffy Zsuzsanna Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumának tanulói és pedagógusai is csatlakoztak a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért kezdeményezéshez. Az iskola diákjai és dolgozói az intézmény környékét tették szebbé. 

A Kádár-völgyben szedték a szemetet a Lorántffy iskola tanulói és pedagógusai. Az önkénteseknek nem volt egyszerű dolguk, hiszen az intézmény melletti terület „bővelkedik” a hulladékban: az itt közlekedők előszeretettel hagynak szemetet ezen a területen.

Bőven volt mit szednie a szemétgyűjtő alakulatnak
(fotó: Ambrus Diána)

 

A hat diák és három tanáruk összesen nyolczsáknyi szeméttől szabadították meg a Kádár-völgyet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.