EUR: 348,19 Ft
CHF: 326,68 Ft
2020. május 27., szerda
Hella

PR

Szerencsés mobilalkalmazás

Gyermekkori kedves emlék, amikor szüleimmel a szombati bevásárlás, piac és lángos után a közeli lottózóban hétről hétre megjátszottuk a családi születésnapokat, kedvenc számokat. Akkoriban mindenre jutott idő és ezekhez a sarokpontokhoz, programokhoz órát lehetett volna állítani…

Ma szinte minden más. Szaporábbak a lépések és a „felgyorsult világ”, ráadásul az erőteljesen megszaporodott programlehetőségek is pörgősebbé teszik a napokat.


A nosztalgiázás szép dolog, de a múltba vágyás helyett okosabb, ha életünket, szokásainkat e világhoz, az e-világhoz igazítjuk. A mobiltelefonok, számítógépek a kezünkhöz nőttek, a szórakoztatás mellett segítségükkel időt is spórolhatunk, kényelmünk szolgálatába állíthatjuk a sokszor emlegetett innovatív megoldásokat, mobilalkalmazásokat.

Legyen szó akár a lottózásról, hiszen itt van nekünk egy könnyedén letölthető, egyszerűen kezelhető mobilalkalmazás e célra: az Okoslottó. Nem véletlen, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvend.


Havonta immár átlagosan 150 ezer lottószelvényt játszanak meg az Okoslottón keresztül. A nagy nyeremények miatt a legnépszerűbb az Ötöslottó. Utána a változatos kombinációs lehetőségek és a gyors játékidő miatt a Puttó következik. Őket a Hatoslottó, a Skandináv lottó, az Eurojackpot és a Kenó követi.

Jó hír, hogy ráadásul most még több szerencsét hozhat az Okoslottó! Ha 2017. szeptember 18. és december 10. között bármilyen játékkal egy szelvényen legalább 1500 forint értékben játszunk, még több nyereményt zsebelhetünk be: belföldi utazást vagy eMag-ajándékutalványt, vagy akár az 1 millió forintos fődíjat is!

Mit kell tenni? Feltölteni a visszaigazolásban szereplő szelvényszámot, így vehetünk részt a heti, havi és főnyeremény-sorsolásokon! Aki többször játszik, annak több esélye van nyerni is, hiszen annyiszor vesz részt a sorsoláson, amennyi szelvényszámot feltölt!

Kollégánk tesztelte az Okoslottó mobilalkalmazást.

Egyszerűnek ígérték, így nehezített pályát választott: kocogás közben töltötte le az alkalmazást, majd nekilátott a lottózásnak. Ötös-, Hatoslottó, Skandináv lottó, Kenó, Eurojackpot, Puttó Totó és Góltotó található az alkalmazásban. Kiválasztotta az Ötöslottót, felugrott a szelvény. Kijelölte a számait, amit a program sms-ben továbbított. Egy visszaigazoló üzenet okézása után máris érvényes fogadással rendelkezett. Gyakorlatilag két perc volt az egész.

– Maga a felhasználói felület igen egyszerűnek tűnik, körültekintést csupán a megfelelő, eredeti alkalmazás kiválasztása igényel, ami fontos, hogy ügyes ikszelés után hozzá is juthassunk nyereményeinkhez – mesélte Miklós a kocogásból megérkezve.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ajándékozás extra figyelemmel 

    Ajándékozás extra figyelemmel 

    Közösen indított jótékonysági akciót Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata a Máltai Szeretetszolgálattal. December 22-ig gyűjtik a nehezebb anyagi körülmények között élő gyerekek számára összeállított cipősdobozokat.

  • Egész évben tarolt a TV2 Csoport

    Egész évben tarolt a TV2 Csoport

    2019-ben a TV2 Csoport mindhárom célcsoporton vezet az RTL Magyarországgal szemben, így a legnézettebb csatornaportfólió a január 1-től december 11-ig tartó időszakban. Ha a megnyert napok számát vizsgáljuk a TV2 Csoport idén 346 napból 222-t nyert meg az RTL Magyarország 124 napjával szemben.