EUR: 349,77 Ft
CHF: 329,83 Ft
2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Egyéb Érd

Takarított a város

Az elmúlt hétvégén takarított a város: négy, plakátokon meghirdetett jelentkezési ponton gyülekeztek óvodások és önkormányzati képviselők, a Kertbarát kör, a Horgászegyesület és egyéb helyi szervezetek tagjai, környezetvédők és kutyakiképzők, önkéntesek és környékbeli lakosok – szóval szinte mindenki részt vett a több száz köbméter hulladék összeszedésében.

Az akció koordinátora ezúttal is a városi polgárőrség elnöke, Macsotay Tibor volt, aki nemcsak zsákokat és kesztyűket osztott munkatársaival az igénylőknek, hanem szendvicset, ásványvizet és üdítőt is.

Fotó: erdmost.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Elektromos autógyár Ózdon?

  Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

 • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.

 • Balett a parkban

  Balett a parkban

  A Miskolci Balett táncosai is, akik Miskolc város napja és a közösségek hetének alkalmából szabadtéri táncimproviázciót mutattak be a Bársony János utcában.