2020. május 29., péntek
Magdolna

Egyéb Győr

Üdv itthon, Tomi!

A magyar férfi kézilabda-válogatott jobbszélsője, Iváncsik Tamás, a Veszprém egykori sztárja közleményben közölte a sportszeretőkkel, hogy hazatér norvégiai csapatától és befejezi profi pályafutását, ami azt is jelenti, hogy a nemzeti csapattól is elköszönt.

Azonban nem kell lemondanunk Tomi játékáról, ugyanis nevelőegyesületében, a másodosztályban vitézkedő Győri ETO-SZESE FKC-ban húzza magára a csapat zöld-fehér mezét. Sőt a magyar szövetség felkérésére a Győr-Moson-Sopron megyei utánpótláscsapatok stratégiai felügyelője lesz és a SZESE-nél is foglalkozik a korosztályos képzéssel. Tehát bőven akad majd dolga a kiváló sportolónak. A válogatottnak pedig megígérte: kész ismét hadba állni, ha netán sérülés miatt szükségük lenne a játékára.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.