EUR: 350,12 Ft
CHF: 330,71 Ft
2020. május 24., vasárnap
Eszter, Eliza

Egyéb Debrecen

Új játékokat kaptak az ovisok

A Debreceni Karitatív Testület a város szinte minden területén tevékenykedik, óvodákba, bölcsődékbe, iskolákba szoktak adományt vinni, és az elmúlt egy hónapban rengeteg tanszert sikerült összegyűjteni, ezzel pedig több mint kétszáz családon tudtak segíteni. Széles Diána alpolgármester, a testület társelnöke az összefogás sikerét emelte ki.

Körülbelül kétszázezer forint értékben gyűjtöttek tanszereket a testület önkéntesei, de a jótékonysági akcióba egy Debrecenben működő nagyáruház is beszállt. A Pósa utcai óvoda vezetője azt mondta, több szempontból is fontosak ezek az adományok, a beiskolázás, az óvodakezdés ugyanis nagyon megterheli a családok pénztárcáját. Olyan eszközöket ajándékozott a Debreceni Karitatív Testület az intézménynek, amivel nagyban hozzájárulhatnak a gyerekek vizuális fejlődéséhez. Emellett meleg ruhákat is kaptak a családok.


Széles Diána alpolgármester, a Debreceni Karitatív Testület társelnöke az összefogás sikerét emelte ki

 

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Elektromos autógyár Ózdon?

  Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

 • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.

 • Balett a parkban

  Balett a parkban

  A Miskolci Balett táncosai is, akik Miskolc város napja és a közösségek hetének alkalmából szabadtéri táncimproviázciót mutattak be a Bársony János utcában.