EUR: 318,12 Ft
CHF: 280,64 Ft
2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Belföld

Újabb vezető távozott a Momentumból

Az Origo értesülései szerint távozott a Momentum Mozgalom pénzügyi igazgatója. Szauer Tamás – ahogy korábban a “párt” két elnökségi tagja is – személyes okokból nyújtotta be a lemondását a Fekete-Győr András vezette elnökségnek.

Távozott a Momentum Mozgalom pénzügyi igazgatója, Szauer Tamás hétfőn nyújtotta be a lemondását Fekete-Győr Andrásnak és a párt elnökségének. A Szauer név nem véletlenül lehet ismerős, Szauer Péter ugyanis a balliberális HVG kiadójának tulajdonos-vezérigazgatója, Szauer Tamás pedig az ő fia – írja a lap.


Az Origo információi szerint az üresen maradt pozíció betöltéséig Szauer Tamás vállalta, hogy ellátja az eddigi feladatait és arra is ígéretet tett, hogy segít majd az új vezető betanításában. Kérdés, hogy lesz-e egyáltalán ki körül bábáskodnia, egyelőre ugyanis úgy tűnik, Fekete-Győréknek egyszerűen nincs kit beültetniük Szauer székébe, így aztán nyílt pályázat kiírásával próbálnak meg embert találni.

Alig egy hónappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy áár nap alatt két elnökségi tag is távozott a Momentumból. Akkor a Figyelőnek egy a szervezethez egykor közel álló forrás azt mondta, „mintha rossz tanácsadókra hallgatnának a párt vezetői”.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek