2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Egyéb Hódmezővásárhely

Vajna Tímea is nálunk járt!

Olimpiai bajnokok és sikeres úszók edzőtáboroztak ismét Hódmezővásárhelyen. Ez alkalommal Magyarország legjobb paraúszói vették birtokukba a pályákat az uszodában. Vajna Tímea is ellátogatott városunkba, hogy buzdítsa az itt felkészülő sportolókat.

A sportolók a mexikói vb-re készültek, amit a szeptember 19-i földrengés miatt elhalasztottak a szervezők

Vásárhelyen járt Vajna Tímea is, aki azért érkezett, hogy a paraúszókat támogassa, szurkoljon nekik. Elmondta, hogy több parasportolót a csapatból személyesen is ismer, azért jött Hódmezővásárhelyre, hogy buzdítsa őket. Szerinte kevés hangsúly van ezeken a sportolókon, és szeretné, ha többen odafigyelnének rájuk.


Miután véget ért az edzés, Vajna Tímea meghívta a parasportolókat egy ebédre a belvárosba

Vásárhelyről kifejezetten jó véleménnyel volt Timi. Elmesélte, hogy sosem járt még itt, de nagyon tetszenek neki a fák, a parkok és az, hogy Hódmezővásárhely egy barátságos, jó hangulatú város.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.