2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Egyéb Veszprém

Veszprémi siker a Bajnokok Ligája első hazai fordulójában!

Lékai és Nagy vezetésével négygólos hátrányból fordított a Telekom Veszprém a vendég Flensburg ellen a kézilabda-BL szombati játéknapján. A mérkőzés mindvégig szoros küzdelmet hozott, a Flensburg játékosai keményen megdolgoztatták a vendéglátó veszprémieket.

Az első félidő még egygólos hazai előnnyel ért véget (15-14), a második játékrészben azonban hamar ellentámadásba lendültek a németek. A Telekom csapata végül 18-22-ről fordított, és a félidei különbséget visszaállítva 28-27 arányban nyert.

Kemény csatát hozott az első hazai BL-meccs (fotó: Tál Dominik)

Kapcsolódó Cikkek

 • Elektromos autógyár Ózdon?

  Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

 • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.

 • Balett a parkban

  Balett a parkban

  A Miskolci Balett táncosai is, akik Miskolc város napja és a közösségek hetének alkalmából szabadtéri táncimproviázciót mutattak be a Bársony János utcában.