2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Extra

Vízben szült Szinetár Dóra

/Fotó: Facebook

Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

Dóra vízben hozta világra a babát, mint mondta, csupán három órát vajúdott, és érzéstelenítő nélkül csinálta végig a szülést. Később pihenni is tudtak, ráadásul úgy, hogy Dóra férje, Makranczi Zalán velük egy kórteremben alhatott. Az első éjszakát Benjamin végigaludta, reggel keltegetni kellett, hogy egyen egy keveset. Dóra csütörtökön rajongói oldalán osztotta meg az örömhírt, és egy fotót is posztolt.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi a Séfek Séfe nyertese egy hete vette feleségül szerelmét, Barbit. Az ismert szakács boldog, hogy megtalálta élete párját, akivel közös építkezésbe és családalapításba kezdenek.

 • Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Victoria és David Beckham cáfolják, hogy válnának. Habár az elmúlt hetekben egy fiatal, lányról kezdtek el pletykálni, miszerint ő a focista szeretője és ezért Victoria már válni akar, most a sajtósa oszlatta el a híreket.

 • Erzsébet királynő odavan Meghanért

  Erzsébet királynő odavan Meghanért

  Meghan Markle május közepén házasodott be a brit királyi családba és máris abban a kegyben részesült, hogy kettesben tölthetett egy napot a királynővel.