EUR: 323,48 Ft
CHF: 286,50 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Vízben szült Szinetár Dóra

/Fotó: Facebook

Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

Dóra vízben hozta világra a babát, mint mondta, csupán három órát vajúdott, és érzéstelenítő nélkül csinálta végig a szülést. Később pihenni is tudtak, ráadásul úgy, hogy Dóra férje, Makranczi Zalán velük egy kórteremben alhatott. Az első éjszakát Benjamin végigaludta, reggel keltegetni kellett, hogy egyen egy keveset. Dóra csütörtökön rajongói oldalán osztotta meg az örömhírt, és egy fotót is posztolt.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.