2020. május 31., vasárnap
Angéla, Petronella

Egyéb Dunaújváros

136 millióból újul meg a kollégium

Több ütemben újítják fel a Lorántffy középiskola kollégiumát. A beruházás értéke összesen 136 millió forint. 

Tavasszal jelentős energetikai felújítást jelentettek be a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Lorántffy Zsuzsanna Szakgimnáziumának és Szakközépiskolájának kollégiuma kapcsán: az évkezdésre kicserélték a nyílászárókat, a közelmúltban pedig a homlokzati hőszigetelést újították meg. Ezzel hozzájárulnak az energiagazdálkodási hatékonyság növeléséhez, valamint a fenntartási költségek csökkenéséhez.

A nyílászárók cseréje után a hőszigetelésen a sor (fotó: Dunaújvárosi Szakképzési Centrum)

 

Ezenkívül  – ahogy arról már korábban beszámoltunk – a Lorántffy iskola is egyike azoknak az intézményeknek, amelyekre napelemeket szereltek fel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.