2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Extra

15 milliós esküvőre készül Luxus Vivi

Koronát, gyémántokkal kirakott combfixet és négy menyasszonyi ruhát szeretne esküvőjére a Feleségek luxuskivitelben egyik szerepelője, Vivien. A 26 éves egykori sportolót jövőre vezeti oltár elé párja, Fecsó, és azt sem titkolja, hogy 15 millió forintot költenének a lagzira.

– Eddig is volt irigyem, ezután is lesz – kezdte a Lokálnak Vivien, aki az utóbbi időszakban kapott hideget-meleget a VIASAT3 műsora, a Feleségek luxuskivitelben miatt. A gyönyörű fiatal nő azonban nem foglalkozik a kritikákkal, neki csak az számít, hogy boldogok a párjával, Fecsóval, és együtt nevelik az előző kapcsolatából született kislányát, a hároméves Arianát. Ráadásul a pár készül az esküvőjére, ami biztosan további szóbeszédre ad majd okot.
– Sok tervem van azzal kapcsolatban, hogy milyen legyen a nagy nap. Lehet, hogy szűk körben még az idén összeházasodunk, de lagzi csak jövőre lesz, egy rendezvényközpontban, Nyírtas mellett. Gyönyörű, kertes, tavas, kápolnás hely, pont nekünk való. Négy menyasszonyi ruhát szeretnék, mert nem tudok választani a szépségek közül. Annyira tetszenek a ruhák, hogy tuti nem érem be egy darabbal, persze ezeken kívül menyecskeruhám is lesz. Örülnék, ha Rúzsa Magdi énekelne az esküvőn, mert Fecsóval a Tejút a kedvenc számunk. Szeretném, ha gyémántokból kirakott combfixem lenne a menyasszonyi ruha alatt, és amin hozzák a gyűrűt, az is legyen gyémántos. Persze a gyémánttal kirakott korona sem hiányozhat, mert úgyis olyan Barbie babás vagyok… – mondta magabiztosan Vivi, aki két éve van együtt Fecsóval. Az építészmérnök férfit sokan papucsnak tartják, mert mindent megtesz a szerelmének.
– Fecsóval egy szülinapi bulin ismerkedtünk meg. Az elején se veled, se nélküled kapcsolatban voltunk, de aztán mind a ketten beláttuk, hogy nem bírjuk egymás nélkül. Szerencsére ő nem gondolja azt, hogy papucs lenne, pedig rengetegen mondják ezt rá olyanok, akiket el sem engednek sehová otthonról. Szóval el kellene gondolkodni, hogy valójában ki a papucs. Ezeken az embereken csak röhögni tudok – tette hozzá Vivi, aki elárulta hogy csupán magának köszönheti gondtalan életét.
– Apukám világított rá arra, hogy milyen tehetséges vagyok a futásban, ezután pedig tanulni kezdtem, fogtechnikai iskolát végeztem. Nem a családomnak és nem Fecsónak köszönhetem a luxust. Egyedül építettem fel ezt, lakások kivitelezésével és berendezésével foglalkozom, és van egy online webáruházam is. Korábban – a sérülésem előtt – versenyszerűen sportoltam, síkfutó voltam. Tízéves korom óta atletizáltam, magyar válogatott és magyar bajnok voltam, a világbajnoki ranglista 5. helye és az európai ranglista 3. helye is az enyém volt, készültem a pekingi olimpiára, csak sajnos a sérülésem miatt fel kellett hagynom a profi sporttal. Viszont rengeteg szponzorom volt, az alaptőkét abban az időben gyűjtöttem össze, rengeteg pénz van ebben. Később modellkedtem, nem jártam külön castingokra, inkább direkt munkákat vállaltam. És hogy mit hoz a jövő? Határozott elképzeléseim vannak, amelyeket meg is fogok valósítani, nem ijedek meg semmitől, és harmincéves koromig még szeretnék két gyereket is. Így lesz minden teljes.


 

Vivi négy menyasszonyi ruhát szeretne az esküvőjére

Vivi négy menyasszonyi ruhát szeretne az esküvőjére

Vasvári Vivien Feleségek Luxiskivitelben Fotókredit: VIASAT3/Sághy Tímea

Vasvári Vivien Feleségek Luxiskivitelben Fotókredit: VIASAT3/Sághy Tímea

Vasvári Vivien Feleségek Luxiskivitelben Fotókredit: VIASAT3/Sághy Tímea

 

Kapcsolódó Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek