EUR: 346,02 Ft
CHF: 323,76 Ft
2020. június 01., hétfő
Tünde

Egyéb Dunaújváros

A bányászok sem okoztak gondot

A Ferencváros elleni első bajnoki találkozó után a Tatabánya együttesét fogadta a DUE-Maarsk Graphics női vízilabdacsapata a Fabó Éva Sportuszodában. A Fradihoz hasonlóan a bányászvárosi alakulat sem okozott gondot a dunaújvárosiaknak. 

A Tatabánya elleni találkozón fiatal játékosainak is lehetőséget biztosított Mihók Attila vezetőedző: a kapuban Kiss Alexandra bizonyíthatta rátermettségét, de Huszti Vanda, Szabó Nikolett és Sajben Nikolett is medencébe ugorhatott, hogy hazai közönség előtt mutathassa meg tudását. A vendéglátó DUE a szintén utánpótláskorú Mchunu Hlengiwe góljával alapozta meg a mérkőzés hangulatát, majd Gurisatti Gréta gólja következett (2-0), ám még a negyed vége előtt 7-0-ig ellépett a hazai csapat.


A Tatabánya ellen magabiztos győzelmet arattak a dunaújvárosiak (fotó: DUE- Maarsk Graphics)

 

Ugyan az első pihenő előtt sikerült kozmetikáznia az eredményt a Tatabánya csapatának, nyolcpernyi játék után is hétgólos, 8-1-es vezetést mutatott az eredményjelző. A második játékrészben ugyan kicsit magára talált a vendégegyüttes, sokkal közelebb ezúttal sem sikerült kapaszkodniuk. A nagyszünet után sem hagyott alább a dunaújvárosiak lendülete, akik a meccs során összesen hat gólig jutó Szilágyi Dorottya és a négygólos Gurisatti Gréta vezetésével, valamint a bizalmat megháláló, lelkes fiatal játékosok közreműködésével magabiztos, 22-4-es győzelmet arattak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.