2018. február 21., szerda
Eleonóra

Belföld

A fél ország Áront keresi!

A Róna utcában szökött el Áron, a féllábú kutyus, akinek a fotójával pár óra leforgása alatt tele lett a közösségi oldal.Az eltelt idő óta ugyan többen is látták a kis szökevényt, megfogni senki nem tudta.

Áron gazdája magas jutalmat is felajánlott a megtalálónak, csak ismét vele lehessen szeretett kedvence.


„Áron egy 3 év körüli, menhelyről mentett, kistestű kutya. Szürkés színű, rövid szőre van. Különös ismertetőjele, hogy 3 lába van. Nagyon nehéz sorsa volt eddig, többszörösen sérült kutya. Október 1-jén, vasárnap délután szökött el a Róna utcából. Utoljára pár órával később a Szőnyi út / Ogyala köz környékén látták. De már bárhol lehet! :-(( ma reggel pld a vaci uti Tesconal volt. Teljesen rémült, három lába ellenére úgy fut mintha puskából lőtték volna ki, ezért nehéz megfogni. Nagyon keressük és nagyon szeretnénk megtalálni. Fázik, éhes, kétségbeesetten lehet valahol… kék hám van rajta, nevével a bilétán” – olvasható a felhívás a Illés Csaba oldalán.

Áron megtalálásának érdekében még egy oldalt is létrehoztak, amiből az is kiderül, a kutyus nagyon félénk, rettegve menekül mindenki elől. Ezért Csaba inkább azt kéri azoktól, akik látják a kutyusát, hogy inkább telefonáljanak és ő máris indul a megadott címre. Az oldalon egyébként szinte óráról órára követhető Áron mozgása. Így biztosra vehető, a kedvenc hamarosan ismét szerető gazdájával lehet, ahol kipihenheti a szökésével járó fáradalmakat.


Szerda reggel kiderült, a kutyát az M3-as bevezető szakaszának környékén látták. Áron gazdája arra kér mindenkit, aki csak teheti segítsen neki elfogni a kutyát.

„15 perce itt láttuk! Ő volt az! Ezen a területen van! Mindenki aki tud jöjjön ide, minél többen legyünk mert beszaladt az erdős részbe a sínek fele. Csak egy tömeggel fogjuk tudni elkapni! Sos!!! Tahi / Tatai saroknál vagyunk” – áll a segítségkérésben.

 

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a szerkesztoseg@lokal.hu címre. Kövessen minket a Facebookon: https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek: 

Kapcsolódó Cikkek

  • Szijjártó Péter: A magyar gazdaság jövője az autóiparon múlik

    Szijjártó Péter: A magyar gazdaság jövője az autóiparon múlik

    A magyar gazdaság jövője azon múlik, hogy az új korszakába lépő autóipar az új ipari forradalom vezető ágazataként továbbra is hozzájárul-e a belföldi növekedéshez – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Budapesten, a Continental új debreceni beruházását bejelentő sajtótájékoztatón.

  • Az elmúlt években szellemiségében is megváltozott a készenléti rendőrség

    Az elmúlt években szellemiségében is megváltozott a készenléti rendőrség

    Az elmúlt nyolc évben szellemiségében, intézkedési kultúrájában is megváltozott a Készenléti Rendőrség (KR), és ma már nem az a testület, amely 2006-ban a saját népére támadt – jelentette ki Németh Szilárd, az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke azt követően, hogy látogatást tett a KR budapesti központjában szerdán.