EUR: 319,32 Ft
CHF: 274,83 Ft
2018. május 25., péntek
Orbán

Belföld

A fél ország Áront keresi!

A Róna utcában szökött el Áron, a féllábú kutyus, akinek a fotójával pár óra leforgása alatt tele lett a közösségi oldal.Az eltelt idő óta ugyan többen is látták a kis szökevényt, megfogni senki nem tudta.

Áron gazdája magas jutalmat is felajánlott a megtalálónak, csak ismét vele lehessen szeretett kedvence.


„Áron egy 3 év körüli, menhelyről mentett, kistestű kutya. Szürkés színű, rövid szőre van. Különös ismertetőjele, hogy 3 lába van. Nagyon nehéz sorsa volt eddig, többszörösen sérült kutya. Október 1-jén, vasárnap délután szökött el a Róna utcából. Utoljára pár órával később a Szőnyi út / Ogyala köz környékén látták. De már bárhol lehet! :-(( ma reggel pld a vaci uti Tesconal volt. Teljesen rémült, három lába ellenére úgy fut mintha puskából lőtték volna ki, ezért nehéz megfogni. Nagyon keressük és nagyon szeretnénk megtalálni. Fázik, éhes, kétségbeesetten lehet valahol… kék hám van rajta, nevével a bilétán” – olvasható a felhívás a Illés Csaba oldalán.

Áron megtalálásának érdekében még egy oldalt is létrehoztak, amiből az is kiderül, a kutyus nagyon félénk, rettegve menekül mindenki elől. Ezért Csaba inkább azt kéri azoktól, akik látják a kutyusát, hogy inkább telefonáljanak és ő máris indul a megadott címre. Az oldalon egyébként szinte óráról órára követhető Áron mozgása. Így biztosra vehető, a kedvenc hamarosan ismét szerető gazdájával lehet, ahol kipihenheti a szökésével járó fáradalmakat.


Szerda reggel kiderült, a kutyát az M3-as bevezető szakaszának környékén látták. Áron gazdája arra kér mindenkit, aki csak teheti segítsen neki elfogni a kutyát.

„15 perce itt láttuk! Ő volt az! Ezen a területen van! Mindenki aki tud jöjjön ide, minél többen legyünk mert beszaladt az erdős részbe a sínek fele. Csak egy tömeggel fogjuk tudni elkapni! Sos!!! Tahi / Tatai saroknál vagyunk” – áll a segítségkérésben.

 

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a szerkesztoseg@lokal.hu címre. Kövessen minket a Facebookon: https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek: 

Kapcsolódó Cikkek

 • Rejtély! Kilenc éve várják haza az eltűnt Dávidot

  Rejtély! Kilenc éve várják haza az eltűnt Dávidot

  Nincs annál szörnyűbb, amikor egy szülő elveszíti gyermekét. Bár egy hazai rendőrségi statisztika szerint az eltűnt kiskorúak mintegy 30 százaléka egy napon belül, másik 30 százaléka egy héten belül, és 35 százaléka egy hónapon belül meglesz, 5 százalékuk talán egyszer vagy soha nem kerül már elő.

 • Ilyen lesz az új ötvenes

  Ilyen lesz az új ötvenes

  A Magyar Nemzeti Bank mától új 50 forintos forgalmi érme-emlékváltozatot bocsát ki a Családok éve tiszteletére. Az új 50 forintosok között lesz 10 ezer forint névértékű ezüst, valamint 2 ezer forint névértékű színesfém emlékérme is.

 • Steve Bannon: Orbán hasonlít Trumpra

  Steve Bannon: Orbán hasonlít Trumpra

  Több párhuzamot vont Orbán Viktor miniszterelnök és Donald Trump amerikai elnök között Steve Bannon, utóbbi korábbi kampánystratégája, aki a Várkert Bazárban tartott előadást a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány és a Századvég Alapítvány szervezte Európa Jövője konferencia első napján, szerdán.

 • Feje tetejére fordították a pizzát

  Feje tetejére fordították a pizzát

  Elsőként Magyarországon a Pizza i55 kínálja Chicago specialitását, a “deep dish” vagyis mélytányéros pizzát. A bár testvérpár-tulajdonosai számítanak rá, hogy a hagyományos pizza kedvelői majd kígyót-békát kiabálnak rájuk, de hisznek benne, hogy a fordítva rétegzett “pizzapite” beveszi majd a gasztronómiai szempontból befogadó Budapestet.