EUR: 344,53 Ft
CHF: 319,11 Ft
2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Egyéb Dunaújváros

A Fradi ellen szépíthetnek

Pénteken a Dunaújvárosi Jégcsarnokban kiderül, kinek hoz szerencsét, kinek balszerencsét péntek, 13-a: a DAB csapata a Ferencváros együttesét fogadja hazai pályán az Erste Liga újabb találkozóján. 

Két idegenbeli mérkőzés után pénteken hazai környezetben láthatják a drukkerek a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapatát. Az erdélyi túra nem úgy sikerült Azariék számára, mint azt minden bizonnyal eltervezték: a Csíkszereda után a Brassó ellen is vereséget szenvedtek, így pont nélkül tértek haza a romániai útról. És nem sokat pihenhetnek a dunaújvárosiak, pénteken este a Ferencváros ellen „lépnek” jégre. A szakemberek minden alkalommal hangsúlyozzák, hogy az alapszakasz és főleg annak első néhány mérkőzése még nem alkalmas arra, hogy messzemenő következtetéseket vonjanak le a csapatok későbbi teljesítményét illetően.


Hazai pályán szerezheti meg idei harmadik győzelmét a DAB
(fotó: Dunaújvárosi Acélbikák)

Hatványozottan igaz ez a DAB-ra, hiszen az idei szezonban jelentősen átalakult az együttes játékoskerete, és David Musial személyében új edző ül az újvárosiak kispadján. Mindenesetre a hazai csapat minden bizonnyal feltüzelve, bizonyítási vágytól fűtve küzd majd a zöld-fehérek ellen, annál is inkább, mert a budapestiek otthonában szeptember közepén vereséget szenvedtek az Acélbikák, így van törlesztenivalójuk. Az FTC elleni mérkőzés október 13-án, pénteken este hat órakor kezdődik.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.