EUR: 349,52 Ft
CHF: 327,54 Ft
2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Egyéb IX.kerület

A Fradiban egyek vagyunk!

A Ferencvárosi Torna Club 2012 óta kampányol a kirekesztés ellen, és ezt a törekvést eddig több díjjal is elismerték. A klub most újabb kisfilmet készített.


2012-ben a Ferencvárosi Torna Club, a hazai sportegyesületek közül elsőként, kampányt indított a kirekesztés ellen. A téma égető fontossága miatt időről időre új figyelemfelhívó kisfilmet készít a klub.  Legújabb videójukban minden eddiginél több fradista mutatja meg: „A Fradiban egyek vagyunk”!A kisfilmben az elmúlt években számos trófeát nyerő labdarúgócsapatot a vezetőedző, Thomas Doll mellett Amadou Moutari, Botka Endre, Böde Dániel, Vladan Cukic, Gera Zoltán, Fernando Gorriaran, Julian Koch, Leandro de Almeida, Lovrencsics Gergő, Otigba Kenneth és Priskin Tamás képviseli. Mellettük ott vannak a kézilabdások is, hiszen a 2015-ben bajnoki címet, 2017-ben Magyar Kupát nyert csapatból a vezetőedző, Elek Gábor, valamint két játékosunk, Nerea Pena és Szucsánszki Zita szerepel a kisfilmben. Az Euro Kupa-győztes vízilabdacsapatot az olimpiai bajnok Madaras Norbert és Varga Dániel mellett fiatal saját nevelésű kapus, Vogel Soma képviseli.


A Ferencváros legendája, a zöld-fehérben legtöbb meccsen pályára lépett Lipcsei Péter is megszólal a kisfilmben, akárcsak a 2015-ben és 2016-ban is duplázó női labdarúgócsapat kapitánya, Bognár Enikő. A birkózókat a világ- és Európa-bajnok Bácsi Péter, valamint Szöul ötkarikás aranyérmese, Sike András képviseli. A kirekesztés ellen buzdít a többszörös magyar bajnok tornász, Babos Ádám, a jégkorongcsapat svéd szakvezetője, Greg Lindqvist, a 2017-ben Eb-n és vb-n szereplő vívó, Hári Máté és az ökölvívó-szakosztály vezetője, a korábbi világbajnok Kótai Mihály is, akárcsak két fradista zenész, Lotfi Begi és Szendrey „Szasza” Zsolt.

Szimbolikus értékű, hogy utánpótlás-labdarúgók is képernyőre kerülnek a kisfilmben, hiszen a klubban úgy vélik,  nagyon fontos, hogy a jövő generációjának is átadják az üzenetet: A Fradiban egyek vagyunk!


Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.