EUR: 350,34 Ft
CHF: 330,99 Ft
2020. május 25., hétfő
Orbán

Extra

A gyerekvállalásról vitázik Csősz Bogi

Nagy felháborodást váltott ki a VIASAT3 műsora, a Feleségek luxuskivitelben egyik adása. A milliárdosfeleség Csősz Boglárka arról beszélt, hogy hiba lett volna, ha rögtön szül egy gyereket, mert akkor „megszűnik nőnek és embernek lenni”, és csak az anyaság marad számára.

Kormos Anett humorista a közösségi oldalán üzent Boginak:
„Boglárka! Ne aggódj ennyire, hogy mit veszítesz azzal, ha esetleg anyává válsz. Nincs mit veszítened! Ez biztos. Mégis lebeszélnélek az anyaságról, mert tudod, az nemcsak téged érint, hanem a gyerekedet is, és hát… neki viszont van veszítenivalója” – írta, mire Bogi sem maradt adós a válasszal. Hosszan írt arról, hogy török férjével hány embernek adnak munkát, és hogy miért gondolkodik erről így:
„Szülés után mint nő nemcsak a rendezőknek, hanem az ügynököknek sem kellesz, megszűnsz, csak anyaként fognak rád nézni, kaphatsz szerepeket, de már nem úgy, mint előtte! (…) Jogom van elmondani a véleményemet arról, hogy zavar a gyereksírás, vagy hogy olyan sok feladatot vállaltunk a férjemmel, hogy nem férne bele egyelőre a gyerek az életünkbe.”


Csősz Bogi vállalja a véleményét fotó: Instagram

Anett lebeszéli Bogit az anyaságról fotó: Facebook

Kapcsolódó Cikkek